Dator > hur man skriver en roman på en netbook

 • hur man skriver en roman på en netbook


 • Netbooks är miniatyr bärbara datorer med liten skärm och tangentbord. Medan netbook är inte det bästa alternativet för datorspel, videoredigering eller andra uppgifter som kräver en större datorskärm, kan de vara ett perfekt alternativ för en författare. Netbooks är små och lätta så att de kan resa någonstans. Bearbetningen Systemet är konstruerat för uppgifter som att skriva, och det låga priset på en netbook gör det till ett idealiskt val för alla på en budget. Få en roman skriven på en netbook är lika enkelt som att skriva romanen.
  1
  Öppna ett ordbehandlingsprogram på netbook. . . Netbooks har oftast en förinstallerad system som kommer med ordbehandlingsprogram.
  2.
  Öppna en webbläsare. Netbooks är idealiska för webbaserade undersökningar eftersom de är konstruerade för vara ansluten till Internet under resan. Forskning för romanen och göra anteckningar i ordbehandlare. Romaner kräver inte den mängd forskning som en facklitteratur bok kräver, men någon roman behöver lite forskning. Exempelvis bör en historisk roman titt på historien om den tid och noterar stora evenemang.
  3.
  Disposition romanen. En bra roman behöver en grundläggande beskrivning att stanna på rätt spår. Konturer är allmänna anteckningar om där historien är på väg. Anteckna de grundläggande idéerna och viktiga händelser i historien. Till exempel skulle en kärleksroman kontur ge grundläggande berättelsen om hur hjälten och hjältinnan möter och vad skurken gör att bryta upp paret.
  4.
  Skriv en grundläggande grov utkast. En netbook har ett tangentbord som är mindre än hälften så stor som en vanlig bärbar dator och den har en liten skärm. Netbook-skärmar är inte större än 10 inches och mindre skärmen, desto mindre tangentbordet. En 9-till 10-tums netbook som är bäst för längre skriva för att förhindra kramp i fingrarna. På grund av sin ringa storlek, är det bäst att skriva bara för en timme eller så åt gången, och sedan ta en paus för att sträcka händerna innan man får tillbaka till arbetet. Den grova utkast bör använda de beskrivna händelserna, men det kräver inte att författaren att fokusera på grammatik eller perfekt formulering.
  5.
  Redigera roman. Fäst grammatikfel och justera formuleringar. Få hjälp från en vän, eller släkting eller har en professionell redaktör titt på det efter redigering historien personligen. I ett andra yttrande hjälper plats grov områden.
  6.
  Rewrite the roman. Ta skriva om kapitel för kapitel för att undvika kramp upp händerna. Gör ändringar i romanen enligt redigering.

  Tips och varningar


 • batteritid för en netbook är runt tre till fem timmar så ta din nätsladden om du tror att du behöver det.

Previous:nothing Next:problem med Dell pekplatta

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar en smartkortläsare
 • utsignalen från en bärbar dator till en monitor
 • hur man fixar en C6300 trådlös skrivare som bara skriver om start
 • hur man använder en bärbar skärm som extern monitor
 • specifikationer för ett GeForce Go 7450
 • hur man rengör ett huvud Epson-skrivare
 • hur gör jag klon en tx2510us hårddisk?
 • hur till återvinna programvara på en extern hårddisk
 • hur man kan öka den interna Wi-Fi på en bärbar dator
 • AMD Athlon 2650e-processor specifikationer