Dator > hur man installerar ett ATI All-In-Wonder 9600XT TV-tuner

 • hur man installerar ett ATI All-In-Wonder 9600XT TV-tuner


 • Du kan stänga av en äldre dator till en digital videobandspelare. Lägg till en TV-tuner kort för att spela in dina favorit program. Även äldre datorer använda AGP-kortplats för grafik-och tuner istället för de nyare PCI-Express-standarden, fast AGP-tuner kort hållas tillgängliga från och med 2010. Installera ATI Radeon All-in-Wonder 9600XT grafik och tuner kort på bara några minuter

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  Elektrostatisk handled band.
  PC med en öppen AGP slot.


  1.
  Avinstallera ditt gamla grafikkort drivrutiner. Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen". Klicka på "Lägg till /ta bort program. " Bläddra i listan tills du hittar ditt gamla grafikkort drivrutiner och klicka på "Ta bort". Detta kommer att börja en avinstallation. När det är klar, starta om datorn.
  2.
  Stäng av datorn. Koppla ur nätsladden och kringutrustning som du kan ha ansluten till datorn. Placera datorn på ett bord och ge dig själv gott om utrymme att arbeta.
  3.
  Ta bort sidostycket från datorn. Normalt denna panel kan tas bort genom att lossa skruvarna på baksidan kanten, eller trycka på flikarna panelen release på bakkanten. När panelen är olåst, skjut den mot datorns baksida och lyft den från tornet.
  4.
  Ta bort ditt gamla grafikkort om du har ett. Tryck nedåt på release fliken på AGP-kortplatsen och skjut in kortet rakt upp för att ta bort. Om du inte har en fristående grafikkort, ta bort metallplattan som täcker kortplatsen på baksidan för ditt grafikkort. Det kommer att vara uppradade direkt med AGP-slot på moderkortet. Typiskt plattan kan skjutas rakt ut, men på vissa datorer kan du behöva ta bort en fästskruv först.
  5.
  Skjut din Radeon-kort i AGP kortplatsen. Se till att glida kortet rakt så båda sidor av gränssnittet passa väl i AGP kortplatsen. Behåller Fliken knäppa ner när kortet sitter ordentligt. Använd skruven som följde med kortet för att skruva in den bakre panelen.
  6.
  Byt datorns sidopanelen. Anslut alla dina kringutrustning, ansluter bildskärmen till VGA-porten på din 9600XT. Anslut strömkabeln och starta upp datorn.
  7.
  Sätt i ATI Catalyst installations-CD i datorns optiska enhet. Windows "Lägg till ny maskinvara" guiden visas. När de tillfrågades om lokalisering av drivrutinerna för 9600XT, välj den optiska enheten. Förarna och ATIs "Catalyst Control Center" kommer installera. När det är färdigt, starta om datorn och ditt kort kommer att installeras. Programmet kommer att installera ATIs Multimedia Center, samt en språngbräda, en liten uppgift bar som ger dig tillgång till alla dina ATI program.
  8.
  Anslut en koaxialkabel som medför ett TV-signal till TV-ingången på baksidan av 9600XT. Öppna ATI Multimedia Center genom att klicka på TV-ikonen i Pad Launch. Första gången du startar programmet, följ anvisningarna på skärmen för att söka efter tillgängliga kanaler. När du är klar kan du titta på live TV på din PC, eller använda Multimedia Center för att spela in live-TV.

  tips och varningar


 • Använd alltid en elektrostatisk handled band under hårdvaruinstallation att förhindra statisk elektricitet från att skada din dator.

Previous:nothing Next:hur man byter bakljuset på Acer Aspire 5610z

Relaterade artiklar


 • hyperdrive information
 • Hur man använder en Belkin överföring
 • hur du skannar med HP
 • byte till meter konvertering
 • hur man kan påskynda en Dell Dimension 4300
 • hur man kan minska CPU-hastighet
 • hur man använder en gammal laptop lcd
 • vilken funktion gör en DVD-inspelare göra?
 • hur man bränner en DVD från ett SIM-kort
 • kan ett wifi-kort kan användas med en gammal laptop?