Dator > hur man installerar en HP moderkort

 • hur man installerar en HP moderkort


 • En HP moderkort installation sker i två faser: den fysiska placeringen av moderkortet på höljet och installationen av drivrutiner. Det är viktigt att se till att höljet stödjer formfaktorn av ditt moderkort eftersom det är kretskortet som stödjer alla andra datorkomponenter. De flesta av tillgängliga PC moderkort är antingen ATX eller microATX. Avsiktlig och försiktiga steg. Felaktig installation kommer att leda till överhettning och krascher, såsom dator fryser, låsning och även återställa onödan.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . HP moderkort.
  Datorväska.
  HP moderkort förare.


  1.
  Öppna datorns hölje och leta reda på metalliska plattan där moderkortet är bosatt. Skruva loss plattan från den bakre änden av målet och skjut det utåt. Avlägsna plattan ur fodralet innan du installerar moderkortet. Lägg moderkortet på den metalliska plattan och matcha hålen på plattan med dem i moderkortet som ska användas för installation. Skylten har fler hål än nödvändigt. Installera muttrarna på alla platta hål som matchar moderkortet hålen genom att helt enkelt vrida dem medurs med hjälp av pekfingret och tummen.
  2.
  Placera skruvarna direkt på muttrarna av metalliserad moderkort hål. För icke metalliserade hål och placera en kartong bricka mellan dem och skruvarna. Montera en bricka mellan moderkortet och skruv och en annan bricka mellan muttern och moderkortet. Metalliserat hål ger jordning med systemet fallet, så inga brickor bör användas på dem.
  3.
  Lägg PC fallet ner i en position som du kan se insidan sett från ovan. Sänk moderkortet och plattan så att det är platt i fallet med USB, VGA, tangentbord, mus och andra hamnar som vetter mot baksidan av chassit. Skruva fast moderkortet i stånd att skruvhålen i fallet, med början i fyra hörn hål arbeta dig inåt. Dra inte åt skruvarna, annars riskerar du knäcka moderkortet. Kontrollera alla skruvar för att säkerställa ingen är lös.
  4.
  Kontrollera att alla tröjor och dip-switchar har ställts in korrekt som kommer att möjliggöra antingen BIOS eller programvara för att konfigurera rätt inställningar för CPU, minne och andra inställningar. Anslut frontpanelen kontroller, till exempel på strömbrytaren, återställningsknapp, hårddisk och ljus makt. Den senaste anslutningen skall göras är att ordentligt ansluta kontakten PSU-kabeln till moderkortet eluttaget innan du installerar CPU, minne, hårddisk, optiska enheter och annan kringutrustning.
  5.
  Hämta HP moderkortet filen från HP tillverkarnas hemsida, spara och packa upp den på din dator. Klicka på "Start"-menyn och gå till "Den här datorn" där du högerklicka för att visa alternativen. Klicka på "Egenskaper" och gå till fliken "Maskinvara". Klicka på "Device" manager alternativet. Dubbelklicka på HP moderkortet för "Moderkort" kategorin och tryck på "Installera drivrutin" knappen. Efter installationen bör du se HP moderkortet i "Moderkort" inne i Enhetshanteraren.


Previous:nothing Next:hur du ställer in en dator forensics labb

Relaterade artiklar


 • hur man använder en brännskada mapp på ett äpple
 • hur man väljer AAA laddningsbara batterier
 • inmatningsenheter för rörelsehindrade datoranvändare
 • problem med bluetooth tangentbord
 • Hur byter jag tonern på en Epson C900?
 • Hur fungerar ett trådlöst fungerar kommunikationen kort?
 • hur du ställer in ett faxmodem under Vista
 • Felsökning av SONY VGC ls dator
 • Socket 478 specifikationer
 • hur skickar signal för PC till TV seriell adapter