Dator > hur man avveckla en Eee PC

 • hur man avveckla en Eee PC


 • Asus Eee PC netbook laptop är en av de ledande produkterna i netbook marknaden. Dessa bärbara datorer är mini-bärbara datorer som betonar bärbarhet och batteritid för användare som vill ha en datorlösning som är lätt att resa med och kan genomföra uppgifter som ordbehandling, Internetsurfning och e-post. Vissa netbook betalningsmottagare som är datorentusiaster vilja ändra hårdvaran innehållet i sina netbooks att få mer prestanda ur sin enhet. Demontering Eee PC är relativt enkelt och kräver bara några skruvmejslar.

  Du behöver:
  Liten platt skruvmejsel
  . Små Phillips-skruvmejsel.
  Små stjärnformade skruvmejsel.


  1.
  Ta bort batteriet från baksidan av EEE PC. Ta tag i två glidande lås med batteri, skjut dem utåt för att låsa upp batteri och dra ut den för att ta bort batteriet.
  2.
  Bort modemet dörren från sidan av netbook med en platt skruvmejsel. Bänd modemet dörren ut från sidan av din netbook genom att försiktigt skjuta huvudet av skruvmejsel i mellan dörren och höljet.
  3.
  Skruva loss RAM dörren på baksidan av netbook med din Phillips-skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna som håller RAM dörren på plats och dra sedan luckan fria med fingrarna.
  4.
  Ta bort tangentbordet från insidan av netbook med nyfikna de tre fångar öppen med en platt skruvmejsel. Skjut skruvmejseln i mellan fångsten i upp på tangentbordet och höljet, då haken mot skärmen för att låsa upp varje fångst. Tangentbordet ska dyka upp från baksidan när spärrarna är olåst.
  5.
  Ta bort bandet anslutningar exponeras under tangentbordet genom att dra dem från deras samband uttagen.
  6.
  Skruva loss skruvarna som är under tangentbordet med en stjärnformad skruvmejsel. Vänd den bärbara datorn över och skruva bort återstående skruvarna på baksidan av den bärbara datorn.
  7.
  Ta bort höljet med nyfikna övre höljet från nedre höljet med hjälp av en platt skruvmejsel. Skjut din skruvmejsel i springan mellan övre och undre höljet på audio jack. Bänd upp höljet försiktigt tills klippen på insidan av höljet pop öppna.
  8.
  Lossa de två clipsen som håller moderkortet i längst fram i den bärbara datorn med hjälp av ett huvud skruvmejsel att bända dem öppna. Lösgör sedan trådbundna anslutningar till följande komponenter genom att dra dem från deras kontakt uttag. . Högtalaranslutning, webbkamera kontakt, fläkt-kontakt, VGA-kontakt och Wi-Fi-anslutning
  9
  Ta bort moderkort och placera den på en säker plats.
  10.
  bort skärmen genom att skruva loss de två skruvarna vid foten av den bärbara datorn, sedan ta bort gummifötterna på skärmen och skruva loss de fyra skruvarna dolda under dessa gummi bitar. Lossa plast bezel runt på skärmen genom att sätta press med händerna, utsätta skärmen.


Previous:nothing Next:Proxima pro AV-9400 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar en AMD Athlon 3800 +
 • specifikationer för en Sansui hdlcd3200
 • gateway g6 400C moderkort specifikationer
 • hur man bygger en Mini-ITX
 • hur man simulerar en långsam dator
 • Hur du sätter en USB-lagringsenhet till en startdiskett
 • vad är en spektrumanalysator för?
 • hur man skriver en roman på en netbook
 • Vad är typer av datorer som används för ingenjörsarbete?
 • instruktioner om hur man programmerar min favorit nycklar på Microsoft 6000 trådlöst tangentbord