Dator > hur du ställer in en dator forensics labb

 • hur du ställer in en dator forensics labb


 • Computer Forensics laboratorier hårt kontrollerade områden för olika nivåer av dator undersökning. Professional-dator kriminalteknisk examinatorer dela dator kriminalteknik laborationer i två områden: aktiv-system analys och statisk media undersökning. Active-system analys behandlar kriminaltekniska information, användaraktivitet och rapporter logga baseras bort ett aktivt kör operativsystemet lagras i flyktigt minne: raderas om avstängning eller omstart. Statisk media undersökningar fokus på flash-minnen, externa och interna hårddiskar samt andra typer av lagringsmedier som kvarstår efter en dator är avstängd. Omfattande kriminaltekniska laboratorier placera båda dessa funktioner i en kollaborativ miljö för att samla hela bilden av mottagande verksamhet

  Du behöver:.
  Kontorsyta
  . Rengör skrivbord.
  Arbetsstolar.
  Skrivbord belysning.
  Datorer för kriminalteknisk analys.
  2 eller flera tomma hårddiskar.
  Kriminaltekniska analysprogram.
  Hårddisk kablar.
  Datorhårdvara Toolkit.


  1.
  Designa din kriminaltekniska laboratorium layout. Partition rummet i tre delar --- ett för flyktiga minnet dataanalys, statiska media dubbelarbete och arkivering, och statisk medieanalys. Inrätta nätverk och Internet så att alla kriminalteknisk analys datorer och data arkiv är ett nätverk tillsammans för enkel åtkomst. Se till att layouten av rummet leder till en logisk flöde av den rättsmedicinska processen: säkrande av uppgifter, fånga, kontroll och analys
  2
  Installera fysisk passerkontroll enheter och lämpliga säkerhetssystem. . . Kriminaltekniska laboratorier måste säkras mot obehörig åtkomst med verktyg som konventionella lås, säkerhetssystem och övervakningskameror. Beroende på omfattningen av de rättsmedicinska anläggning, tillräcklig kylning, brand-suppression och kolmonoxid detektionssystem bör också på plats som krävs för att upprätthålla examinator och hårdvara säkerhet.
  3.
  Ställ upp kriminaltekniska arbetsstationer och datorer. Rensa alla skräp och onödigt mycket damm och smuts från arbetsstationer, eftersom dessa kan orsaka skada på fysiska media och målsystemet. Ta inte med vätskor eller starka magnetiska material i datorn kriminaltekniska laboratorium, dessa är viktiga källor till förlust av data eller kortslutning. Anslut din kriminalteknisk analys datorer till nätverket, och installera lämpliga kriminaltekniska och säkerhetsprogram. Se till ditt nätverk bakom en brandvägg för att förhindra angrepp från hackare.
  4.
  Installera tom kriminaltekniska hårddiskar på din statisk media fånga och arkiv område. Anslut enheter till datorn arbetsstationen och ställ åt sidan för att förhindra skador. Efter varje analys, se till att köra lagring formateras om för att ge kriminaltekniska integritet för nästa analys. Se till rättsmedicinska arbetsstationen områden har gott om plats för måldatorerna och media ska placeras.
  5.
  Testa din arbetsstationer, datorsystem, nät-och kriminalteknisk analys hårddiskar för enkel användning och installation. Simulera verkliga rättsmedicinska återvinning på gamla hårddiskar eller nuvarande system. Följ alla stegen i ditt kriminalteknisk analys metodiskt och testa layouten på laboratorium för korrekt flöde. Var uppmärksam på layouten för varje arbetsstation och göra nödvändiga ändringar för att hålla områdena öppna, fria från skräp och skräp och bidrar till noggranna kriminalteknisk analys.

  tips och varningar


 • Forensic arbetsstationer behöver fritt utrymme för obegränsad tillgång till hårdvara och att sträckan /ansluta lämpliga kablar till målsystem.
 • alltid ha tillstånd från ägaren eller administratören innan de utför kriminalteknisk analys av alla datorsystem.

Previous:nothing Next:hur man installerar en Radeon 9800 Pro 128

Relaterade artiklar


 • hur man rippar ljud från en dvd hemmagjord
 • underhåll tips för en lenovo Li-ion batteri
 • Hur man testar minnesmoduler
 • hur man skick en laptop batteri
 • Epson 3800 specifikationer
 • Syftet med datorkomponenter
 • hur man byter en bakgrundsbelysning för LCD
 • Compaq Presario V5000 specifikationer
 • Fujitsu s7010d specifikationer
 • hur man gör ett tangentbord beskyddare för en mini-laptop