Dator > SD-kort frågor

 • SD-kort frågor


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.

  SD-kort är användbara för att lagra en massa data i ett litet fysiskt utrymme eller för att ta digitala bilder. Men dessa kort har sina fel och kan orsaka frustration om du inte är medveten om gemensamma problem och hur du felsöker dem.

  Frågor Speed

  Många människor är omedvetna om att det finns olika typer av SD-kort med olika hastighet . Om du någonsin har köpt ett SD-kort att använda i en media enhet som en videokamera eller digital SLR och har hittat kortet vara felaktig, är det förmodligen på att själva kortet är av fel trim. Det finns olika hastighet klasser av SD-kort: 1,2,4,6 och 10. Digitala videokameror tenderar att ta endast klass 6 och 10 kort. Många digitala systemkameror ta olika klasser av kort, men som verkar mer långsamt med de lägre klasserna. Om du har haft problem med din mediaenhet och SD-kort, hänvisa till bruksanvisningen och se till att du har minst den önskade hastigheten klassen för att göra enheten manövreras.

  SD kortläsare Frågor

  Om du har ett SD- kortläsaren och datorn låser sig när du använder den för att läsa ett stort SD-kort (8 till 64 gigabyte), kan din läsare inte tillräckligt för att hantera den stora mängd data kommer inOm du någonsin försöker att läsa in data till datorn från någon av dessa med hög kapacitet kort, och upptäcker att din dator kraftigt saktar ner, mata ut kortet. Om detta händer, kanske du inte behöver köpa en ny kortläsare. Använd i stället den enhet som du spelade in uppgifter om i första hand. De flesta enheter som tar SD-kort kan ansluta till datorer och, om du valde rätt SD kommer den att kunna överföra data utan fel.

  Card formateringsproblem

  SD-kort är överförbara mellan många enheter, men många av dessa enheter kan radera bara SDS att de registreras. Till exempel, om du vill formatera ett SD-kort som du har använt för att spela in video på en HD-videokamera, men också har bilder sparade på det från en D-SLR-kamera, måste du formatera det kortet på båda enheterna för att radera alla data.

  Instabilitet

  SD-kort, speciellt billiga sådana, tenderar att vara ömtåliga. Även mer robust version av kortet gör det till marknaden, många använder de som har byggts med billig plast. Var försiktig med dessa kort ur deras tillverkarnas plastfodral. Eftersom många SD fall låta korten att "knäppa" på plats, ta med dem ut för våld kan knäppa plast panel av kortet isär. Håll också korten borta från magneter och vatten för att undvika dataförlust.


Previous:nothing Next:hur man byter en fläkt kylfläns för Sony Vaio PCG-K-serien

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar processorn i en n610c Pentium 4 Hyper Threading
 • hur man återställer en äldre ipod
 • hur reparera en Toshiba inverter
 • hur reparera en Dell mus latitud laptop
 • hur man byter en laptop strömkontakt
 • vad är en sdrom köra?
 • Hur konfigurera en skrivare för bluetooth
 • användning av USB Bluetooth Dongle
 • hur man justerar hög upplösning på en LCD-skärm
 • hur man använder en VoIP-telefon