Dator > Hur du använder PCI-E och PCI grafikkort samtidigt

 • Hur du använder PCI-E och PCI grafikkort samtidigt


 • När du behöver dina data ska visas på två, tre eller flera bildskärmar eller har ett program som behöver köras på minst två skärmar, du behöver oftast mer än ett grafikkort. En av lösningarna du har är att använda ett PCI Express (PCI-e) och ett PCI grafikkort samtidigt

  Du behöver:.
  PCI-E grafikkort och PCI grafikkort från samma tillverkare.
  Phillips skruvmejsel med en medelstor spets.
  Dator handboken.

  PCI-E Express (PCI-e) grafikkort


  1.
  Koppla ur alla kablar från datorn, inklusive nätsladden .
  2.
  Vänd datorn runt så har baksidan mot dig. Lossa skruvarna som håller den högra panelen. Granska datorns handbok för att se till att du inte behöver ta bort en topp eller framsida för att skjuta den högra panelen av.
  3.
  Lägg ner datorn så att du kan se interiören och leta reda på PCI-E kortplatsen. Detta blir den första springan ovanför PCI-platser och är något längre än PCI-kortplatser. Se till kortet manuellt för att se slot storlek. Du kan också identifiera spåret genom att titta på kortet anslutning.
  4.
  Ta bort den bakre metallplattan där facket är. Denna platta hålls på plats med en skruv, och genom att ta bort skruven på plattan kan avlägsnas.
  5.
  Ställ kortets kontakter i kortplatsen och tryck fast längs övre kanten av kortet, vilket garanterar en fast förbindelse mellan stiften och facket. Sätt tillbaka skruven du tog bort från baksidan metallplattan att hålla kortet på plats.
  6.
  Tillbaka datorns kablar (med datorn öppen) och ansluta datorn till ett eluttag.
  7.
  Starta datorn och sätt i grafikkortsdrivrutinen CD. Vänta tills CD föraren installationen ska starta automatiskt. Fyll i din personliga information när du ombeds och klicka på "Nästa". Vänta tills installationen att slutföra och klicka på "Finish. "

  PCI-kort


  1.
  Sätt in PCI grafikkort i PCI-platsen längst bort från PCI-E kort. Denna typ av slot kommer att vara kortare än PCI-E kortplatsen. Ta bort metallplattan och skruva på baksidan av datorn precis bakom springan du ska använda.
  2.
  Ställ PCI-kortet i kortplatsen och tryck bestämt nedåt längs den övre kanten för att säkerställa en tät anslutning mellan stiften. Sätt tillbaka skruven som höll tillbaka metallplattan att hålla kortet på plats.
  3.
  Tillbaka högra sidopanelen och skruvar. Byt kablar och koppla datorn till eluttaget. Slå på datorn.
  4.
  Sätt in CD med drivrutiner som följde med PCI grafikkort i CD /DVD-enheten och vänta på att installationen ska starta automatiskt. Ingång din personliga information för att registrera kortet och klicka på "Nästa". Vänta tills installationen att slutföra och klicka på "Finish. "
  5.
  Konfigurera kort att arbeta samtidigt genom att gå till kontrollpanelen installeras av föraren och klicka på "Ställ in flera skärmar . Välj det kort som standard video och vilken utgång ska gå till varje bildskärm.

  tips och varningar


 • att undvika förare konflikter, försöker köpa kort från samma tillverkare och placera PCI-grafikkort på moderkortet så långt som möjligt från PCI-E grafikkort. Göra det så att korten inte använder samma buss för data, även om nyare PCI-E kort expandera och dubbelt så hög som buss, vilket gör dem bättre utföra och förebygga buss frågor med andra kort.

Previous:nothing Next:hur isär min hp pavilion skärm

Relaterade artiklar


 • hur du synkroniserar en Palm Pilot med Outlook
 • hur man överklocka Intel Pentium D 940 dual core 3,2 GHz
 • hur reparera en HP LaserJet 5L
 • hur man backup och återställning SBS 2003
 • vad är en spektrumanalysator för?
 • vad betyder det att formatera en skiva?
 • Inaktivera Windows VPN-programvara kompression
 • kan vissa komponenter i en dator kastas bort?
 • Gigabyte ep 43 DS3 moderkort specifikationer
 • Introduktion till datorkomponenter