Dator > Hur byter jag en video-kabel i en Dell Inspiron 4150?

 • Hur byter jag en video-kabel i en Dell Inspiron 4150?


 • Dells Inspiron 4150 är en bärbar dator modell avsedd för hemmamarknaden. Denna äldre modell, som släpptes 2002, är fortfarande en stor internetaccess och ordbehandling laptop för människor på en stram budget. Det är inte svårt att fixa displayen på 4150, men att ta bort sina många skruvar tar tid och tålamod. Du behöver få en ersättare kabel, ta av displayen på den bärbara datorn bas och sedan ta isär skärmen

  Du behöver:. .
  Liten Philips skruvmejsel
  Liten platt skruvmejsel.

  Ta bort

  Tangentbord Control Cover


  1.
  Stäng av datorn, dra ur strömadaptern och sedan ta ur batteriet. Stäng den bärbara datorn och vänd den upp och ner. Ta bort de fem skruvarna märkt "K" och ställ undan dem på ett säkert ställe. Vänd den bärbara datorn så att ryggen är vänd mot dig och ta bort de fem skruvarna märkta "D"
  2.
  Öppna den bärbara datorn och tryck på displayen så långt tillbaka som det går. Stick spetsen av en liten platt skruvmejsel i indrag på höger sida av centrum kontrollen täcker. Denna del ligger ovanför tangentbordet på den bärbara datorn basen. Bänd centrum kontroll täcka upp med en skruvmejsel och dra av den bärbara datorn bas.
  3.
  Wedge spetsen av en liten platt skruvmejsel under den tomma på tangentbordet, som ligger bredvid "Enter". Bänd tangentbordet bort av den bärbara datorn bas, men kom ihåg att det är en ömtålig datakabel tangentbordet ansluts till basen. Se till att inte slita kabeln. Flytta tangentbordet åt sidan för att avslöja skärmens gångjärn och videokabel.

  Ta isär Display


  1.
  Leta videokabeln uppkoppling på den bärbara datorns bas. Denna kabel är bred och platt, och det finns en liten ring på kontakten som du kan använda när du kopplar bort kabeln. Ta bort de två skruvarna som håller kontakten ner till basen. Ta bort skruvarna från båda gångjärnen. Dra ringen på videon kabelkontakten upp försiktigt för att koppla ur kabeln. Lyft displayen uppåt och bort från sin bas så att båda delarna är nu separata.
  2.
  Bänd upp den lilla gummiskydd på bildskärmens ram och ta bort skruvarna som du hittar under dem. Skilj ramen från skärmen med fingrarna, arbetar från Dell-logotypen till toppen. Ta bort alla återstående skruvarna från displayen och sedan separata skärmen från den bärbara datorns lock. Face skärmen upp och ner på din arbetsplats så att det vita skyddspappret sidan är vänd mot dig. Lyft upp på slingan placerad på skärmens kretskortet för att koppla bort kabeln från omriktaren styrelsen. Längre upp på skärmen rygg, försiktigt bort videokabeln från den sista kontakten.
  3.
  Bifoga din nya kabeln till den bärbara datorns skärm. Placera skärmen på locket och ersätta sitt skruvar, placera sedan skärmens ram på toppen av skärmen och ersätta dess skruvar och gummi skruv täcker. Sätt tillbaka skärmen till din bärbara dator bas och ersätta skruvar på gångjärnen först. Sätt tillbaka videokabel och ersätta skruvarna på kontakten. Sätt tillbaka tangentbordet på plats. Knäpp central kontroll tillbaka locket på plats. Ersätt alla "D" och "K" skruvar. Slå på den bärbara datorn och kontrollera att videoverk.

  Tips och varningar


 • Använd en antistatisk armband för att undvika att skada moderkortet eller andra delar krets .

Previous:nothing Next:hur man fixar en överskrida minne

Relaterade artiklar


 • hur man ger ut ett skrivhuvud från ett Kodak 5300 skrivare
 • hur man fixar en färgskrivare
 • hur man byter Fujitsu LifeBook N-serien CMOS-batterier
 • hur man bygger en ny gaming PC
 • hur man installerar en tonerkassett i en clp300
 • hårddisk mekaniskt fel återhämtning
 • Toshiba A60 specifikationer
 • Vad behöver jag för att ansluta en trådlös skrivare till skrivbordet?
 • hur du låser en lokal hårddisk
 • rekommenderas laptop specifikationer