Dator > tips på att förbättra livet för en laptop batteri

 • tips på att förbättra livet för en laptop batteri


 • Få ut mesta möjliga av din bärbara dator batteriet kan ta lite noggrann planering och lateralt tänkande. Det viktiga att komma ihåg är att bärbara datorer, även om kraftfulla, inte har en oändlig mängd kraft och bör endast användas för att utföra viktiga uppgifter och spara multitasking för en dator som har obegränsade resurser.

  Minska ljusstyrkan

  Dator skärmens ljusstyrka, speciellt på bärbara datorer, är enkelt att tacka nej till. Ofta, allt som är skyldig att göra det är att trycka en inbyggd tangenten, eller trycka på en genväg för ditt operativsystem. Minska ljusstyrkan på skärmen gör att datorn inte behöver använda så mycket makt att göra ljusflöde ljusare därför spara energi.

  Prioritera

  Bo organiserade och arbetar på en enda uppgift i taget kan hjälpa batteriet att räcka längre. Detta beror på att fler program som körs vid en viss tidpunkt får datorn att arbeta hårdare. Genom att stänga ner alla utom en ansökan att du att du får ut det mesta av ditt batteri. Anser också att de program som körs utan att du vet. Saker som sökningar, widgets och prylar kan äta i ditt batteri utan att du märker det. Stänga ner dem när de inte direkt användning.

  Minimalistisk

  Ju färre externa enheter som du använder tillsammans med din bärbara dator desto längre räcker batteriet. Saker som flash-enheter, mus, tangentbord och allt annat som är ansluten till din bärbara dator, alla avlopp extra kraft. Såvida du inte absolut behöver dem, använd inte externa enheter med din laptop.

  göra det ensam

  Att bo bortkopplad från Internet kan göra ditt laptop batteri varar mycket längre. Även när du inte aktivt surfar, övervakar din bärbara dator ständigt anslutningen och utför anslutning kontroller. När du inte använda Internet, koppla ditt trådlösa alternativ. Du kan alltid slå på den igen när du behöver det. Detsamma gäller för Bluetooth-funktion.

  Motion

  Se till att ditt batteri blir regelbunden motion. Det är viktigt att ditt batteri inte är kvar oladdat under lång tid. Laptop-battery. org, inte rekommenderar att lämna ett batteri tomt i mer än tre veckor. Äldre batterier kan även drabbas av det som brukar kallas "minneseffekt", som uppstår om en laptop batteri är inte tillåtet att ladda upp och det löper ut. Om till exempel det alltid är ansluten till ett uttag och inte används på väg. Att inte låta ditt batteri för att köra ner helt ofta resulterar i att den inte kan hålla laddningen. Detta är inte en fråga med moderna Li-ion batterier.


Previous:nothing Next:specifikationer för Compaq Presario s6104nx

Relaterade artiklar


 • IDE-hårddisk specifikationer
 • hur man skall avgöra bläcknivåer på en HP P2015
 • vad är PATA på en dator moderkort?
 • hur du formaterar en sdhc 8 GB kort
 • HP Pavilion 503x specifikationer
 • verktyg för att testa datorns minne
 • mikroprocessor projektidéer
 • Varför flyttar en muspekare till höger?
 • hur man klona en dålig hårddisk
 • hur många megabyte Kan en DVD butik?