Dator > linux / Epson kompatibel scanners

 • linux / Epson kompatibel scanners


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Linux är en operativsystem utvecklat av Linus Torvalds. . Det är en fri, öppen källkod alternativ till Windows, Macintosh och proprietära Unix operativsystem. Det finns en mängd olika operativsystem baserat på Linux med Ubuntu, SUSE, Mandriva, och flera "live-cd versioner" som kommer att löpa från en cd utan att installera Linux på datorn. De flesta skannrar, skrivare och allt-i-ett-enheter är Linux-kompatibla. Drivrutiner finns på öppen källkod och vissa utomstående leverantörer.

  CX Scanners

  Alla CX-serien skannrar är kompatibla med Linux och har Linux-baserade drivrutiner. Rätt drivrutin är Epson, som är underhållits.

  DX Scanners

  Varje DX-serien scanner har en Linux-baserad förare och är Linux-kompatibla. Det korrekta drivrutinen för DX-serien är Epson förare och är underhållits.

  ES Scanners

  De flesta av ES-serien skannrar verkar vara Linux-kompatibla och använda Epsons drivrutiner. Några av scannrar har testats på Epson2 föraren, version 1. 0,124, med goda resultat. Ägarna kanske vill testa Epson2 föraren först, eftersom detta är den senaste drivrutinen. ES-1000C, verkar ES-D400 och ES H7200 inte ha Linux-drivrutiner.

  Uttryck Scanners

  Enligt Scanner Access Now Easy (frisk), några av de uttryck skannern serien är oprövad på Linux-drivrutiner, men de som har testats fungerar bra. Dem som inte provats tros fungera bra också.

  FilmScan Scanner

  FilmScan 3200 är inte stöds av en Linux-drivrutin.

  GT Scanners

  De flesta av GT-serien scanners verkar köra bra på den Epson2 föraren. Några av de skannrar som GT-1500, GT-2200, GT-7400U, GT-7300U, GT-7200U, GT-8400UF, GT-9600U och GT-20000 verkar inte fungera i Epson2 eller Epson förare. En epkowa backend förare plus en icke-fri tolk finns för att gränssnittet. GT-D-serien, GT-F-serien, GT-S-serien och GT-XS serien kräva att samtliga epkowa föraren.

  Perfection Scanner

  De flesta av scanners Perfection serien verkar fungera bra på antingen Epson underhållits föraren, Epson2 1. 9,124 föraren, Plustek 0,52 föraren eller SnapScan 1,4 föraren. Några av de Perfection Photo scannrar fungerar bättre på epkowa föraren.

  RX Scanners

  RX-serien scannrar fungerar bra på Linux Epson underhållits föraren.

  V700 och V750 Scanner

  V700 och V750 skannrar är Linux-kompatibla och kommer att köras på Epson underhållits föraren.

  Epson Allt-i-ett maskiner

  Information Epson Allt-i ett-skrivare /scanner /fax-maskiner kan hittas på SANE projektets webbplats, www . sane-projektet. Org.


Previous:nothing Next:hemlagad pc vattenkylning

Relaterade artiklar


 • Hur du kopierar filer från C-enheten till DVD
 • hur du formaterar en dvd att acceptera jpegs?
 • hur du skannar flersidiga dokument
 • hur reparera en HP LaserJet 5L
 • hur man använder äpple mb110ll / a med fönster
 • hur man byter administratörslösenord på Windows XP med HD i en låda
 • hur man konfigurerar en Acer Bluetooth
 • hur man fixar överhettning i en HP dv2000
 • hur du låser en lokal hårddisk
 • hur man demonterar en Toshiba Satellite Pro 490cdt bärbar dator