Dator > hur man uppgraderar en Dell Inspiron 6000

 • hur man uppgraderar en Dell Inspiron 6000


 • Uppgradering av din Dell Inspiron 6000 bärbar dator kan öka prestandan i din bärbara dator genom att öka datorkraft och lagringsutrymme. En minnesuppgradering kan hjälpa din bärbara dator starta snabbare och program laddas snabbare, mer lagringsutrymme ger dig mer utrymme att lagra mer personliga filer och program, musik och filmer på din bärbara dator. Minnet på Dell Inspiron 6000 bärbar dator kan uppgraderas till maximalt två 2-GB DDR2 SDRAM, medan hårddisken kan uppgraderas med någon 2,5-tums enhanced integrated drive electronics (EIDE) bärbar hårddisk.

  Du behöver:. .
  stjärnskruvmejsel

  uppgraderar hårddisk


  1
  Stäng av din Dell Inspiron 6000 bärbar dator, koppla bort alla enheter som är anslutna till enheten och sedan vända din bärbara dator upp och ned och placera den på baksidan av den bärbara datorn är närmast dig. Leta reda på batteriet i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn.
  2.
  Tryck batteriet-spärren, ovanför den högra sidan av batteriet, till höger för att frigöra batteriet. Ta bort batteriet.
  3.
  Bort de två skruvarna direkt ovanför hårddiskfacket, som ligger på baksidan till vänster kant av den bärbara datorn, med en stjärnskruvmejsel, skjut sedan hårddisken vik ut den bärbara datorn. Ta bort de två skruvarna från varje sida av fästet och skjut sedan det gamla hårddisken ur fästet.
  4.
  Skjut nya hårddisken i hårddisken fästet, ersätta de två skruvar på varje sida, skjut sedan hårddisken fästet i den bärbara datorn.
  5.
  Skjut in batteriet i batterifacket, sedan tryck försiktigt nedåt tills den klickar och låser på plats, då sväng den bärbara datorn högra sidan uppåt.

  uppgraderar minnesmodul (s)


  1.
  Följ steg 1 och 2 i avsnitt 1 att ta bort batteriet, sedan rotera anteckningsboken 180 grader.
  2.
  bort de två skruvarna på vänster sida av minnesmodulens locket, som ligger i det nedre mittersta delen av den bärbara datorn, ta sedan bort luckan. Två minnesmoduler finns i bukten. Samma förfarande kan användas för att uppgradera en eller båda av minnesmodulerna.
  3.
  Fördela låsklämmorna ut, bort från minnesmodulen, vilket ledde till luta uppåt, sedan försiktigt Dra ut modulen ur den Dell Inspiron 6000 anteckningsbok. Sätt den nya modulen i kortplatsen och tryck in den låsklämmorna tillbaka mot modulen för att sänka den på plats.
  4.
  Skjut in batteriet i batterifacket. Tryck försiktigt nedåt tills den klickar och låser på plats. Vänd den bärbara datorn högra sidan uppåt.

  Tips och varningar


 • Använd en jordad handledsrem eller peka på en stor metallföremål innan du arbetar med din Dell Inspiron 6000 för att hjälpa undvika urladdning av statisk elektricitet när du arbetar i din anteckningsbok.

Previous:nothing Next:hur man fixar laptop fläktljudet

Relaterade artiklar


 • är DDR2 1200 moderkort kompatibla med en 1066-minne?
 • hur man kan återställa en gateway laptop f nyckel
 • hur testa att en skrivarpatron är äkta
 • hur man använder minne miniräknare
 • hur cool en iMac
 • Toshiba Satellite A85 S107 specifikationer
 • kompatibla monitorer för en gateway pc
 • hur man bygger en ny gaming PC
 • hur reparera en asus laptop skärm
 • hur du justerar känsligheten på ett Kensington tangentbord