Dator > hur man gör en stationär dator springa genom en bärbar monitor

 • hur man gör en stationär dator springa genom en bärbar monitor


 • Hjälp av särskilda program, kan du köra din stationära PC visa på din laptop skärm. Denna programvara används normalt för att konfigurera dual-skärmar, men kan även användas för att inrätta en laptop som enda skärm. Detta skiljer sig från att inrätta en vanlig bildskärm, eftersom bärbara datorer inte har grafikkort att fästa. Till att börja med måste du ladda ner programvara som gör det möjligt skärmarna för att kommunicera i ett nätverk eller Ethernet tråd. Både datorn och bärbara kommer att vara ansluten till ditt hemnätverk eller i samband med en Ethernet-kabel.

  programvara


  1
  Hämta ZoneScreen om du inte behöver använda. skärmen för att spela HD-video eller spela datorspel. Det är fritt att ladda ner, men det finns ett gammalt projekt, vilket innebär att tekniken är något föråldrad. Som ett resultat kan visa har förseningar när de utför svåra uppgifter, som att spela spel.
  2.
  Hämta MaxiVista om du planerar att använda skärmen för att spela spel eller titta på HD- videoklipp. Detta program är inte gratis, men till skillnad från ZoneScreen är det aktuella program och kommer sällan har någon form av fördröjning. Den upplösning och bildhastighet är lämpliga för att titta på videor och spela videospel.
  3.
  Välj ScreenRecycler om din stationära dator använder OS X (Apple operativsystem). Detta program är att fungera med datorer som kör OS X, men det kan fungera med bärbara datorer med antingen OS X eller Windows. Standardversionen av ScreenRecycler kommer inte gratis, men det är fritt att ladda ner en grundläggande tidigare version. Detta fri programvara kan ha mer glitchar och lider tillfälliga fördröjningar i handläggningen av bilden, men det fungerar.

  Inställningar


  1.
  Se till att din stationära PC och din bärbara dator både ha tillgång till ditt hemmanätverk. Anslut dem båda till routern via ett LAN eller Ethernet-kabel, anslut trådlöst nätverkskort i båda (om din router har trådlösa funktioner) eller en kombination av båda. Moderna bärbara datorer har normalt en inbyggd trådlös nätverkskort, men om din är en äldre bärbar dator, kan du behöva ansluta en extern trådlöst nätverkskort.
  2.
  Anslut båda enheterna med en Ethernet-kabel om de inte kan ansluta till ett hemnätverk. Tryck ena änden i Ethernet-kortplatsen på baksidan eller på sidan av din bärbara dator och den andra änden i Ethernet-kortplatsen på baksidan av din stationära dator.
  3.
  Installera den programvara du har valts för kommunikation mellan de två enheterna. Du måste installera programvaran på både din stationära PC, för att skicka data, och även till din bärbara dator, för att få den information och visa den som en bild.


Previous:nothing Next:vad är en spektrumanalysator för?

Relaterade artiklar


 • Acer Aspire am5641-85560a E2200 specifikationer
 • specifikationer av ett 754 moderkort
 • hur du utför en hård återställning på en Officejet
 • hur man kan påskynda en Dell Dimension
 • Toshiba Portege specifikationer
 • hur du justerar färgen på min samsung bildskärm
 • Vilka är de specifikationer för en Acer Aspire One?
 • hur man uppgraderar en USB 3.0 laptop
 • Hur konvertera en startdiskett för att dynamiskt
 • hur man gör ett tangentbord beskyddare för en mini-laptop