Dator > hur man demonterar en HP laptop ze4200

 • hur man demonterar en HP laptop ze4200


 • Undvik att ta datorn till en dator verkstad genom att lära dig att plocka isär din HP Pavilion ze4200 serie laptop. Demontera din HP Pavilion ze4200 laptop för att felsöka maskinvara eller till att uppgradera komponenter i din bärbara dator, till exempel minnet eller hårddisken. Genom att inte ta datorn till dator verkstad kan du spara pengar som antingen kan sparas eller spenderas på bättre delar för att öka prestandan hos din HP Pavilion ze4200 laptop

  Du behöver:.
  Platt skruvmejsel.
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av HP Pavilion ze4200 Series Laptop, dra alla enheter anslutna till den bärbara datorn, sedan plocka den bärbara datorn upp och placera den upp och ned på en plan yta med den sida som öppnar upp bredvid dig.
  2.
  Tryck batteriet-spärren i nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn med en hand, dra sedan batteriet på den nedre vänstra kanten av den bärbara datorn ur den bärbara datorn.
  3.
  Lossa men inte ta bort de två skruvarna på vänster sida av minnesmodulen locket, som är i nedre mitten del av den bärbara datorn, med en stjärnskruvmejsel och ta sedan bort luckan. Flytta klämmorna på kortsidorna av modulen, bort från modulen, sedan försiktigt dra ut modulen av HP Pavilion laptop.
  4.
  Ta bort de två gummipluggarna i hårddisken skruvhål, som ligger längs nedre mitten kant laptop, ta sedan bort de två skruvarna. Dra hårddisken försiktigt ut den bärbara datorn. Vänd datorn rätt igen och placera den så baksidan är närmast dig.
  5.
  Ta bort skruven i mitten av varje gångjärn, rotera sedan den bärbara datorn 180 grader och öppna displayen så bred som möjligt. Kil en platt skruvmejsel under den högra sidan av tangentbordet locket bakom sista raden av nycklar och försiktigt bända upp luckan. Fortsätt att flytta skruvmejsel kvar på locket och bända uppåt tills luckan är lös, ta sedan bort luckan.
  6.
  Bort de fyra skruvarna bakom sista raden av tangenter på tangentbordet och lyft sedan den bakre delen av tangentbordet upp, gunga den framåt och lägg den centrala och ner framför musen pekplatta. Dra den vita plastbiten som håller tangentbordet flatkabeln i den bärbara datorn försiktigt upp för att frigöra flatkabeln, ta bort flatkabeln, ta sedan bort tangentbordet från datorn.
  7.
  bort de två skruvarna i mitten av var de tangentbord som används vara att lossa den optiska enheten, som är på baksidan högra kanten av den bärbara datorn. Sätt platt skruvmejsel i hålet i mitten av där hålet brukade vara och luta skruvmejsel till vänster för att koppla ur och skjuta den optiska enheten ut. Ta tag och ta bort den optiska enheten från HP Pavilion ze4200 serie laptop.


Previous:nothing Next:hur man använder en s-video på en Compaq Presario V3000

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en HP 60 skrivarpatron
 • hp pavilion kommer inte att läsa DVD-skivor
 • Vilka är de viktigaste komponenterna i ett system ombord?
 • hur man ställer tre monitorer
 • bluetooths kompatibel med Linux
 • hur man byter en domän för Windows Small Business Server 2003
 • hur du ställer in skrivare för LAN dela
 • hur man gör en HP Disk skrivardrivrutin
 • hur du flyttar en bärbar dator medan hårddisken snurrar
 • USB-video capture-enheter