Dator > hur man bygger en ny gaming PC

 • hur man bygger en ny gaming PC


 • Om du har spelat tv-spel under en längre tid, kan du jämföra grafik av vad du ser nu 10 år sedan, eller ens fem eller två år sedan, och ser en väsentlig skillnad. Spel är en av de bästa drivkrafterna i utvecklingen av datortekniken. Så om du vill bygga en ny gaming PC, behöver du komponenter utöver de behov som ett e-post och net-surfing maskin, till exempel en grafisk processor, och de flesta av dessa komponenter kommer att behöva vara nära den högsta avancerad teknik tillgänglig vid den tidpunkt du bygga.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel
  . Datorväska.
  Strömförsörjning.
  Moderkort.
  Centralenhet.
  Termisk pasta.
  CPU kylare.
  Kylfläns fläkt.
  Random access memory.
  Grafisk bearbetning enhet.
  Hårddisk.
  Diskvaggan enhet.
  2 fläktar.
  Monitor.
  Tangentbord.
  Mus.


  1.
  Öppna luckan på datorn ärendet och lägga ärendet öppna uppåt. Placera transformatorn i chassit och håll den mot det port på baksidan-det blir en stor rektangel öppna ytor på baksidan av målet, något mindre än på baksidan av nätaggregatet. Skruva fast nätaggregatet på plats i de fyra fästen.
  2.
  Moderkortet kommer att inkludera män /kvinnor skruv parentes för att hålla brädet förhöjda ovanför fallet ytan. Kontrollera placeringen av monteringsfästena på ditt moderkort och vrid parentes i relevant befattning. Placera moderkortet platta ovanpå dem och skruva det på plats.
  3.
  Släpp och lyft spaken till CPU kontakten på moderkortet. Notera vilket hörn på uttaget innehåller en triangel som ingår däri. Hitta samma triangel på ett av hörnen i toppen av CPU. Matcha två trianglar och tryck CPU, pin-nedåt, i sin sockel. Tryck uttaget spaken tillbaka
  4
  Squeeze en klick termisk pasta på mitten av processorn -. . Beloppet skall om storleken på ett riskorn. Skruva kylflänsen fläkten på CPU kylflänsen, inför avgas-sidan så att det blåser ut från kylfläns. Ställ in kylflänsen på CPU och om kylflänsen har metallklämmor att ansluta sig till det CPU socket, klipp den i.
  5.
  Ställ datorns hölje upprätt och ta bort panelen mitt emot luckan från fallet. Ta bort eventuella paneler blockering behövs flyttbara media hamnar hårddisk på den fronten av lådan. Skjut din hårddisk eller enheter i enheten hyllorna genom öppna portar hårddisken. Skruva fast dem på plats vid tillträde och motsatta sidor panelen. Skjut hårddisken i en hylla från insidan av fallet --- hårddisken inte behöver placeras i en hamn öppen på framsidan av ärendet eftersom det inte kommer att vara direkt manipuleras av användaren. Skruva fast hårddisken i hyllan. Skjut "motsatta sidan" panel tillbaka på datorlådan och ställa målet på sin sida.
  6.
  Leta RAM-slots, som förmodligen kommer att bredvid CPU-uttaget på moderkortet. Skjut RAM-chips i spåren så att off-center hack i tänderna match skåran på spåren. Ta GPU kortet och skjut in det i en kortplats på moderkortet. Skruva slutet av kortet med utgångarna på baksidan av datorns hölje.
  7.
  Leta ventilationen portar på datorn fallet. Skruva två fläktar i ärendet vid olika sidor. Ställ in en så att det närmar luft in i lådan och den andra så att det blåser ut avgaserna, inrättande av en rad av luftflödet.
  8.
  Anslut strömförsörjningen till moderkort, hårddisk, hårddisk, fläktar och GPU om den har en inbyggd fläkt. Anslut hårddisken och hårddisken till moderkortet via IDE eller ATA-kablar.
  9.
  Närbild datorns hölje och placera den upprätt. Anslut bildskärm, tangentbord och mus kringutrustning till rätt in-och utgångar på baksidan av målet.

  Tips och varningar


 • Att tänka på när man väljer en GPU är vad bussgränssnitt den använder (AGP eller PCI Express), den storlek i byte av minne, hur många pixel pipelines det har, och om den har en VGA-, DVI-eller TV S-Video monitorutgång.
 • Om du vill klämma mer prestanda ur din processor, minne eller GPU, kan du överklocka dem för att hantera mer frekventa elektriska signaler. Men du ska veta att tillvägagångssättet genererar mer värme från dina komponenter, ökar behovet av ett tillförlitligt kylsystem.
 • mest pålitliga och kyla datorn, kan du överväga att installera ett flytande kylsystem för att komplettera din fläktar.
 • Statisk stöt från dina händer kan skada datorkomponenter. Alltid ur eventuell statisk elektricitet från din kropp genom att röra vid ett metall del av datorns hölje innan du rör interna komponenter.
 • Hantera din skruvmejsel försiktigt. Ett olydigt skruvmejsel kan repa eller ens punktera ditt moderkort eller andra interna delar.
 • Vid innehav av CPU, inte RAM, GPU eller annan kort buss, inte röra stiften eller tänder som ansluter till moderkortet. Föroreningar från dina händer kan störa överföringen av dessa enheter.
 • balansera din budget mot de komponenter potential för inkurans. Bättre komponenter är oftast dyrare, men de ta längre tid att bli inaktuell. Men inkurans är ett faktum av datorer, så var beredd att uppgradera så småningom om du menar allvar med att hinna med nya spel releaser.

Previous:nothing Next:hur man skall avgöra vad som gör ett bra grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur man gör ett tangentbord beskyddare för en mini-laptop
 • problem med att installera ett nytt grafikkort
 • hur man byter min hp dv9210 trådlös
 • hur man identifierar en processor socket
 • det bästa grafikkort för en Dell Latitude cpi laptop
 • hur du ansluter scsi & IDE-hårddiskar
 • hur man uppgraderar en flash-enhet
 • hur man överklockar en AMD 3700
 • hp pavilion a6352f skrivbord specs
 • Hur man överför itunes filmer på SDHC-kort