Dator > hur man bygger en kvalitet spel dator

 • hur man bygger en kvalitet spel dator


 • Om du vill ha ett high-end prestanda, bra valuta för pengarna spel dator, är chansen att du är bättre bygga en själv. Fast det kan låta skrämmande, allt du behöver en grundläggande kunskap om dator tillbehör och delar samt viljan att sätta ihop en maskin du kan vara nöjd med. Dessutom bygga din egen dator är en fascinerande och en behörighetsgrundande företag. Du kommer att få bättre prestanda från datorn, spara pengar och få värdefull erfarenhet när du är igenom.

  Du behöver:
  Strömförsörjning testare
  . Antistatiska arbetsstation eller armband.
  Skruvmejsel.
  RAM-testet programvara.

  Building


  1.
  Välj en högpresterande processor som gör att du kan köra den senaste 3D-spelen. Processorer med flera kärnor som är mest rekommenderas eftersom de har den logik kretsen behövs för att bearbeta de nödvändiga instruktioner snabbt. Vanliga spel processorer inkluderar Core i5 och i7 Intel-processorer.
  2.
  Välj ett moderkort som stöder den högsta hastigheten på processorn du har köpt. Kontrollera konan typ som gränssnitt moderkortet med processorn för att säkerställa kompatibilitet samt typ och mängd av Random Access Memory (RAM) det kan stödja. Se till att moderkortet stödjer minst 1 GB RAM-minne.
  3.
  Kontrollera att moderkortet stöder tillägg PCI-kort som gör att du kan lägga till eller uppgradera ditt ljudkort, modem och Ethernet kort. Se alltid till moderkortet kommer att stödja grafikkort.
  4.
  Välj RAM som stöds av moderkortet. Om möjligt gå med så mycket minne som du har råd. Helst är 02/01 GB RAM mest rekommenderade för spel datorer.
  5.
  Välja en snabb hårddisk med massor av minne om du vill lagra fler spel. Fast hårddiskar har SATA-gränssnitt och en genomsnittlig hastighet på cirka 7200 varv per minut brukar hantera alla moderna 3D-spel.
  6.
  Välj det bästa grafikkortet du har råd. Ju bättre kortet, desto bättre grafik och effekter du kommer att uppleva. Se till att grafikkortet kan köras på PCI Express-porten. Denna port är ibland upp till 4 gånger snabbare än Accelerated Graphics Port. Ett PCI Express-kort kommer också att spara en uppgradering senare eftersom nya spel tycks utnyttja kraften i PCI Express istället för AGP.
  7.
  Välj ett spel LCD-bildskärm som har en stor betraktningsvinkel, snabbare respons, helst en med 8 millisekunder som minsta och minst 17 inches.
  8.
  Välj ett nätaggregat med minst 500W lägsta produktion.

  9.
  Välj ett surround högtalarsystem som innehåller en själv-förstärkt system för att förbättra din spelupplevelse med fantastiskt ljud.


Previous:nothing Next:vad är rå protokoll?

Relaterade artiklar


 • min HP LaserJet 5SI: Vista kan inte ansluta till skrivaren
 • hur man skriver ut vertikala etiketter
 • hur man använder återställningspartitionen på en HP presario C300
 • Hur man återskapar en omformaterad SD-kort
 • Felsökning av en Lexmark X7170
 • hur man använder en brännskada mapp på ett äpple
 • hur man konfigurerar Microsoft Mouse 1054
 • Toshiba P200-MR6 laptop specifikationer
 • hur man kan återställa en gateway laptop f nyckel
 • hur man bygger en minidator