Dator > hur man använder en webbläsare för inrikes säkerhet

 • hur man använder en webbläsare för inrikes säkerhet


 • Läroanstalterna skydda Internet-användare får åtkomst till olämpligt eller skadligt webbinnehåll genom att införa restriktioner Internet surfar på ett nätverk genom användning av Internet filtreringsprogram, dock är detta inte alltid fallet i hemmen. Genomförandeåtgärder Internet åtgärder surfar säkerheten hemma är viktigt att hålla barn och andra användare från att gå till webbplatser som kan utsätta dem för farliga eller olämpliga material. Lyckligtvis kan du använda din webbläsare för ändamål inrikes säkerhet när du surfar på World Wide Web.

  Du behöver:
  Internet Explorer eller
  . Mozilla Firefox.

  Bläddrar Säkerhet hemma med hjälp av Internet Explorer


  1.
  Starta Internet Explorer. Klicka på "Verktyg" förmånen på webbläsarens menyrad.
  2.
  Leta upp "Internet-alternativ" företräde i den nedre punkten av rullgardinsmenyn och klicka på den. Klicka på fliken "Säkerhet" med i Internet-alternativ fönstret. Leta reda på "Restricted Sites" alternativet visas med en röd ikon och klicka på den. Klicka på fliken där det står "Sites" och vänta medan de "Restricted Sites" fönster dyker upp på skärmen.
  3.
  Leta reda på textrutan under rubriken som säger "Lägg till den här webbplatsen i zonen" och skriv in webbadressen till den webbplats du vill begränsa åtkomsten till av säkerhetsskäl. Klicka på "Lägg till" för att bekräfta din inmatning. I detta avsnitt kan du lägga till alla webbplatser du vill begränsa på din dator för att skydda dina barn och andra användare Internet hemma.

  Bläddrar säkerhet i hemmet som använder Mozilla Firefox


  1.
  Öppna Firefox och gå till Mozilla Firefox supportsidan (se Resurser). Om du använder Firefox, måste du välja och installera en filtrering tillägg till att skydda ditt hemmanätverk s surfar möjligheter. På Mozilla Firefox supportsidan, kommer du att få tillgång till filtrering add-on alternativ du kan välja mellan.
  2.
  Navigera genom listan av filtrering tillägg tillgängliga på supportsidan för Firefox. Du kommer att se att vissa tillägg är gratis och vissa tar ut en avgift ladda ner. Ett fritt och allmänt använda filtrering utökning av FoxFilter, så du kanske vill överväga detta alternativ. Däremot kan du också välja bland alternativen som kräver en avgift som ProCon Latte ($ 3 i oktober 2010) eller BlockSite ($ 5 i oktober 2010).
  3.
  Välj tillägget du vill använda i hemmet genom att klicka på den. När meddelandet säger "Fortsätt att ladda ner" eller "Lägg till Firefox" visas, klicka på den (frågan du ser kommer att variera beroende på tillägg du väljer att ladda ner). Klicka på fliken säger "Acceptera och installera" och fortsätt genom att klicka på "Installera nu".
  4.
  Stäng Firefox och starta sedan om den så att add-on installationen slutförs scenen. När Firefox är tillbaka på skärmen, filtrering add-on du väljer kommer att vara fullt installerad och du kommer att kunna skydda ditt hemnätverk genom att blockera en webbplats du anser olämpliga för tillgång till ditt hem. Filtreringen add-on du väljer kommer att presenteras till höger i Firefox menyraden. Till att börja filtrera bort webbplatser, klicka bara på dess ikon och lägg de webbplatser du vill begränsa i tillägg gränssnitt.


Previous:nothing Next:beskriver anslutning av PC nätaggregat

Relaterade artiklar


 • hur reparera en Toshiba motljus
 • hur man väljer ett format för en partition
 • kommer mitt moderkort stödja en sata hårddisk?
 • hur du formaterar en sdhc 8 GB kort
 • hur du tar bort en iMac täcka
 • ibm laptop T61 specifikationer
 • felsökning av en kanon NP-4050 kopiator
 • hur du lägger till sata till IDE
 • Varför flyttar en muspekare till höger?
 • hur du återvinner bror bläck