Dator > hur du lägger till minne till Dell Dimension xpst600

 • hur du lägger till minne till Dell Dimension xpst600


 • Dell Dimension XPS T600 dator var en mycket kraftfull konsument-grade dator när den släpptes 1999. Med dagens mått skulle det kamp för att köra något mycket tidigare Windows 2000. Men genom maxing ut sin minneskapacitet, kan du fortfarande använda XPS T600 för några produktivitet uppgifter. När du har hittat och köpa en lämplig typ av minne, fysiskt lägga till minnet är en enkel uppgift

  Du behöver:.
  PC100 eller PC-133 SDRAM moduler
  . Anti-statiskt armband.


  1.
  Bestäm storlek och mängd av minnesmoduler som du vill installera. Din Dell Dimension XPS T600 har tre minnesplatser och stödjer upp till totalt 768 megabyte RAM-minne. Om du vill ha det högsta beloppet för RAM-minne för minst pengar, försöka köpa tre 256 megabyte minne moduler, en för varje plats, enligt de specifikationer som anges i "saker du behöver"-avsnittet.
  2.
  Köp RAM-moduler du vill lägga till din dator. Många online RAM butiker erbjuder verktyg på webbplatsen för att hjälpa dig hitta den typ av minne datorn använder. Se Resurser för en lista över webbplatser. Se till att om du köper två eller flera minnesmoduler de är av samma slag.
  3.
  Stäng av och ta bort strömmen till datorn.
  4.

  Ta bort alla kablar som är anslutna till datorn.
  5.
  Lägg datorn på sidan så att sidan närmast skruven på baksidan är uppåt.

  6.
  Lossa skruven så att locket inte längre är säker, lås tryck i bakstycket på toppen och botten av bakre delen av sidopanelen.
  7 .
  Skjut panelen tillbaka med locket spärrhakar intryckt och sedan lyfta upp och bort från datorns chassi.
  8.
  Lyft upp den främre, lösa slutet av stödbalken som sträcker sig över öppningen, roterande tills ryggen gångjärn är gratis, ta bort sedan stödbalken.
  9.
  Placera antistatiskt på handleden.

  10.
  Leta reda på installerade minnesmodulerna inuti datorn. Minnesmodulerna är långa och sak och sticker upp från moderkortet i 90 graders vinkel.
  11.
  Ta bort minnesmoduler som finns installerade, om nödvändigt, genom att dra bort klippen på någon sida som håller modulen på plats, sedan ordentligt lyft modulen ur kortplats.
  12.
  Sätt de nya minnesmodulerna genom att rada upp skårorna på moduler med skårorna i minneskortplatsen och sedan trycka ordentligt nedåt. Tryck ner så att clipsen på båda sidor snäpper på plats, säkra minnesmodulerna.
  13.
  Tillbaka stödbalken och sidostycket, dra sedan skruven för att fästa sidopanelen på plats.
  14.
  Byt ut alla sladdar till datorn och återställa strömmen.
  15.
  Slå på datorn. Kontrollera att datorn känner igen din nya minne genom att högerklicka på "Den här datorn" och sedan klicka på "Egenskaper". Fönstret som visas anges mängden installerat minne.

  Tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt armband vid hantering av minnesmoduler eller någon annan krets i datorn . Du kan också trycka en bit metall innan du hanterar minnesmodulerna ur eventuell statisk elektricitet.

Previous:nothing Next:hur man kan återställa en Toshiba Satellite till fabriksinställningarna

Relaterade artiklar


 • hp pavilion kommer inte att läsa DVD-skivor
 • hur du ställer in en lokal skrivare med Ethernet-kabel
 • förteckning av magnetiska lagringsenheter
 • CPU kylning guide
 • hur du skannar flersidiga dokument
 • acer 191 Bildskärmspecifikationerna
 • hur man använder min Media Player för att titta på tv
 • hur du kontrollerar ditt bios i MSI Wind
 • Felsökning en Dell Inspiron 7000 laptop
 • hur man uppgraderar minnet på en Tablet PC