Dator > hur du lägger Hauppauge 2250 till en Dell dator

 • hur du lägger Hauppauge 2250 till en Dell dator


 • Hauppauge WinTV-HVR-2250 är ett PCI Express-kompatibla produkter med dubbla TV-kort kan ta emot NSCT, ATSC, Clear QAM och FM-signaler. De flesta tuners med denna modell nummer kommer förpackade med en fjärrkontroll, och några kommer förpackade med hjälpmotor audio och video (A /V) panel som ger extra A /V-portar till din dator. Även förpackade med denna mottagare är Hauppauges WinTV egen version 7 mjukvara, men den manuella föreslår att man använder Windows Media Center istället

  Du behöver:. .
  Skrivare
  Fotopapper (tillval).

  Installera Tuner


  1.
  Titta på datorns tillbaka och hitta en liten vit etikett. Skriv ned numret tryckt på etiketten och sedan besöka Dells webbplats. Skriv numret i sökrutan och klicka på länken för specifikationer som visas i listan med sökresultat. Datorn måste ha minst en 2,2 gigahertz Pentium 4-processor eller högre. Förutom det behöver du en tillgänglig PCIe x1 eller x8-kortplats och en 64 megabyte (MB) minne.
  2.
  Stäng av datorn och koppla bort den från väggen. Öppna upp fallet och leta efter en kort, vit kort expansion kontakten på moderkortet. Bredvid det bör vara minst två vita kontakter som ser liknande men är längre. Om denna anslutning används redan av ett annat kort, kan du fortfarande installera din tuner i en lång kontakt. Tunern kommer fortfarande köras som en PCIe x1 när den installeras i de längre x8-kontakten.
  3.
  Ta din tuner kort från sin antistatiska påse och linje upp det med både moderkortets kontakt och dess tillhörande kortplatsen. Facket är det hål som den tuner kort hamnar kommer att sticka ut när kortet är installerat. Om det finns några klipp eller plast svängarm på toppar av kortplatser, släpp facket musikvideo eller dra sig upp på svängarm. Tryck ner kortet i kontakten så att kortets metallfästet passar in i den kortplats. Säkra det med facket s klippet eller sätta svängarm tillbaka till sin ursprungliga position.

  Installera drivrutiner Remote


  1.
  Anslut din dator och makt på den. Bifoga din källa TV-signalen till en av dina nya mottagare portar via en koaxialkabel. Om din tuner kom med fjärrkontroll, koppla in den infraröda (IR) mottagare i sin port på kortet, som ligger på kortets botten. Låt datorn att starta upp i Windows och sätt sedan in drivrutinerna skivan och installera drivrutinerna.
  2.
  Klicka på "Start"-knappen i Windows och skriv "Media Center" i sökfältet box. Tryck på "Enter" för att ladda Windows Media Center. Även i Media Center, gå till "TV + filmer" och klicka sedan på "Set up TV. " Därifrån följ anvisningarna för att välja en lokal programguide och hitta kanaler.
  3.
  Kör IR Configuration Utility genom att klicka på "Start" och sedan skriva sitt namn i sökrutan. När programmet kommer upp i sökningen notering, klicka på den för att starta. När dialogrutan visas ett meddelande som säger det upptäcks en fjärrkontroll, klicka på kryssrutan och klicka sedan på "OK -. Spara ändringar" Starta om datorn innan du försöker använda fjärrkontrollen.

  Tips och varningar


 • När du installerar hårdvara, arbeta på en plan, ren yta och bära en antistatisk armband.

Previous:nothing Next:Felsökning av Dell Dimension 2300

Relaterade artiklar


 • hur man använder Kodak fotopapper med HP 1600
 • hur du kör en pc fläkt på 5v
 • Palm Pilot felsökning
 • hur man överklockar en Pentium 4 3,0 gh
 • Hur raderar jag en hel hårddisk?
 • hur man demonterar en HP ze4220
 • hur du gör ditt grafikkort snabbare
 • Toshiba Portege specifikationer
 • hur man identifierar en HP moderkort
 • hur man uppgraderar minnet på en Tablet PC