Dator > Ta bort minne på en Dell D630

 • Ta bort minne på en Dell D630


 • Dell Latitude D630 har expansionsplatser för upp till 4 gigabyte minne. De flesta modeller är utrustade med upp till 2 GB minne från fabriken. Om du uppgraderar minnesmodulerna i din D630, kan det komma en tid du väljer att återställa den till fabriksinställningarna. Ta bort dåliga minnesmoduler eller extra moduler i minuter, med lämpliga försiktighetsåtgärder för att skydda komponenterna från statisk skador

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel


  1

  Stäng av D630 laptop. Koppla bort eventuella ytterligare enheter som är anslutna till den bärbara datorn. Dra ut nätsladden från vägguttaget och datorn.
  2.
  Stäng locket och vrid den bärbara datorn upp och ned. Skjut de två frigöringsflikarna under batteriet mot ytterkanterna på datorn för att frigöra batteriet. Ta ut batteriet ur facket.
  3.
  Slå på datorn upprätt. Öppna locket och tryck på "Power"-knappen för att jorda moderkortet och elektroniska komponenter.
  4.
  Öppna displayen tills det sitter platt på arbetsytan. Använd en tunn plast blad för att bända upp gångjärnsskyddet av toppen på tangentbordet område med början från höger sida av locket och arbeta dig fram till den vänstra kanten.
  5.
  Avlägsna de tre skruvarna som håller fast tangentbordet under gångjärnsskyddet området med en stjärnskruvmejsel. Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn noga för att komma åt kabeln till undersidan av tangentbordet. Dra kontakten från tangentbordet, dra i bandet fliken för att koppla den.
  6.
  Bifoga en statisk förebyggande rem på armen och säkra grundstötningen klippet till en ren metall yta på din arbetsplats. Bänd klämmorna på någon sida av minnesmodulen ut från modulen. Lyft minnesmodulen ur den bärbara datorn.
  7.
  Placera minnesmodulen i en antistatisk påse för att skyddas om du planerar att återanvända eller förvaras under en längre tid.
  8.
  Ta bort statisk-förebyggande bandet från armen. Rikta in tangentbordet på plats startar nära handleden-vakt längst ner på den bärbara datorn. Skjut tangentbordet kontakten på plats på undersidan av brädan. Sänk tangentbordet på plats och fäst det med skruvarna. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
  9.
  tillbaka gångjärnsskyddet genom att trycka den på plats, börjar på vänster sida om datorn och arbeta dig fram till höger. Skjut på plats tills den klickar i läge.
  10.
  Stäng displayen. Vänd den bärbara datorn upp och ned och sätt i batteriet i batterifacket. Vänd den bärbara datorn upprätt. Anslut nätsladden och andra enheter till den bärbara datorn.


Previous:nothing Next:hur man använder en bärbar skärm som extern monitor

Relaterade artiklar


 • riskerna för bios uppgraderingar
 • Hur konvertera SATA till IDE-kablar
 • hur man ställer till en drive ordentligt
 • gateway g6 400C moderkort specifikationer
 • hur man installerar en DVD R RW
 • hur ändra filtillägg i OS X
 • hur man kan jämföra dator processorer
 • hur du tar bort en fastnat tonerkassett
 • Hur byter jag minnet i min Dell Latitude D410 laptop modell ppo1s?
 • hur du skannar ett dokument med Windows 97