Dator > Hur gör jag bränna musik-CD i tidsinställda avsnitt?

 • Hur gör jag bränna musik-CD i tidsinställda avsnitt?


 • En musik-CD är uppdelad i delar som kallas spår. När du bränner en musik-CD, programmet du använder för att göra detta kommer automatiskt att tilldela varje musikfilen du lägger till ett spår nummer, som bestäms av den ordning du väljer att sätta dem på skivan. Om du vill ha mer än en låt på en låt, eller vill delar av en inspelning på olika spår, måste du köpa digitalt ljud programvara att dela eller kombinera musikfiler

  Sony Acid Pro


  1.
  Hämta och öppna Acid Pro (se Resurser). Ett nytt projekt kommer att öppna på egen hand.
  2.
  Lägg dina låtar till projektet. Sök efter och dubbelklicka på dem i fönstret som tillhandahålls. Dubbelklicka på dem i "Project"-fönstret och beteckna dem som "One-Shot" under "låten typ" val. Detta kommer att förhindra Acid Pro från att göra tempo justeringar.
  3.
  Dra blyertspennan över tomt spår körfält för att lägga till ljud i den ordning du önskar. Om du dela upp en låt, drar hela låten i, klicka där du vill att separera sången och tryck på "S" att klyva den. Ta bort kvarvarande delar av låten, och dra ditt val till början av projektet. Upprepa processen för varje låt avsnitt.
  4.
  Klicka på "File" val i huvudmenyn fält och välj "Render som" för att studsa ljudet till en fil.

  Pro Tools


  1.
  Hämta och öppna Pro Tools (se Resurser). Skapa ett nytt projekt.
  2.
  Tryck på "Ctrl" + "Shift" + "N" för att skapa ett nytt ljudspår. Välj att göra ett stereospår och klicka på "Skapa".
  3.
  Klicka på fliken "Ljud" i menyn längst upp i programmet och välj "Importera ljud. " Du kommer att presenteras med ett sökfönster lägger till ljudfiler till projektet. Välj de du vill lägga till, klicka på "Konvertera" knappen till höger och sedan på knappen "Klar".
  4.
  Tryck på "Ctrl" + "=" för att vända på låten fönstret i Pro Tools, om den inte redan visas. Spåret fönster visas med den visade vågen former av dina ljudfiler, som ser ut som taggiga linjer placeras över vågräta rader.
  5.
  Använd handverktyget finns ovanför vågformer att dra dina ljudfiler i den ordning du vill att de ska visas om du kombinerar flera låtar. Tryck på "Ctrl" + "A" för att markera hela projektet för studsar till en enda ljudfil. Om du dela upp en enda låt på flera filer, använder du markeringsverktyget att dra över delar som du vill studsa individuellt.
  6.
  Klicka på fliken Fil i huvud menyn och välj "Bounce till disk. " Välj kvalitet och plats för din ljudfil, namnge den och tryck på "Enter" på tangentbordet.

  Adobe Audition


  1.
  Gå till "File" fliken i huvudmenyn och välj "Öppna". Klicka på din musikfilerna eller håll "Shift" och klicka för att lägga till flera filer och tryck "Enter".
  2.
  Klicka och dra dina ljudfiler i spåret fönstret för att lägga dem till Projektet, som kommer att visa hela vågformer.
  3.
  Klicka och dra dina ljud i den ordning du vill ha det i. Markera alla avsnitt du vill studsa till ett spår genom att dra över dem med musen.

  4.
  Gå till Arkiv-fliken högst upp och välj "Export". Namnge filen, välj en plats och tryck "Enter".


Previous:nothing Next:hur man bränner en DVD från ett SIM-kort

Relaterade artiklar


 • min buslink USB-hårddisk kommer inte att erkännas av min vista laptop
 • specifikationer för ett 105cs Toshiba Satellite
 • hur man gör en HP Disk skrivardrivrutin
 • hur ändrar bläckpatronen på HP LaserJet 1522nf
 • Hur uppgraderar jag Tecra 550cdt?
 • hur fjärråtkomst till en USB-hubb
 • hur man överklockar en AMD 3700
 • riskerna med att använda datoriserade ID-kort
 • Felsökning Sony SnapLab
 • saker att veta om bärbara datorer