Dator > vad är drivrutiner för en enkel backup?

 • vad är drivrutiner för en enkel backup?


 • Eftersom du kan lita på din dator för viktiga arbete eller förvaring av familjens arkiv, såsom foton, är det viktigt att ta för vana att säkerhetskopiera alla dina data på att back- upp hårddiskar, som du kan använda i händelse av en dator fel. Det finns en rad externa drivrutiner som du kan använda för enkla säkerhetskopior, som alla innehar olika mängder data.

  Flash och minnen

  Ibland vill du säkerhetskopiera bara några små filer som du arbetar på regelbundet eller arbeta på ett antal olika platser. Detta innebär att din back-up-enhet ska vara lätt och bärbar. I dessa fall liten blixt och tummen enheter kör komma till hands. Dessa små bitar av utrustning får plats på en nyckelring, kan lätt bäras i fickan, och kan hålla 2 GB till 32 GB data eller mer, även om priset går upp till över $ 300 som du får till 128 GB sortiment. Som av 2010, varierade dessa flash-enheter, från 2 GB till 8 GB, i pris från $ 20 till $ 30 vardera, beroende på mängden data lagring och sitt varumärke.

  Externa hårddiskar

  Externa hårddiskar ofta används lagringsenheter för data, eftersom de finns i många storlekar och kapaciteter, säkerhetskopiera alla typer av data på datorer som används för både affärs-och personliga bruk. För den genomsnittliga bärbara datorn eller hemdator, en extern hårddisk på ca 500 GB erbjuder gott om förvaring och tillförlitliga modeller kan köpas för drygt $ 100, men detta pris regelbundet varierar beroende på vilket märke av hårddisk du köper och var du köper den. För företaget, till exempel säkerhetskopiera video eller programmering data, enheter som har flera terabyte lagringsutrymme är mest relevanta. Med 2010, dessa typer av enheter kosta många hundratals dollar, men detta pris varierar regelbundet.

  speglade servrar

  För enkla säkerhetskopior av e-affärssystem, en extern server som återspeglar de viktigaste server som används av ett företag är det säkraste sättet att säkerhetskopiera allas information. Denna server är identisk design, och lagringsutrymme för att den server som främst används av ett företag för alla sina affärsbehov, men används endast för att kopiera alla data på servern en gång per dag eller per vecka (eller vad frekvens företaget anser nödvändigt). För hemmabruk finns det också företag som du kan betala en årlig avgift som säkerhetskopiera och lagra alla dina filer på sina egna servrar. Till exempel kommer Carbonite. com tillbaka säkert upp alla dina filer som e-post, musik, bilder, affärskontakter och dokument för en årlig avgift på $ 54,95, och med 2010. Med denna typ av tjänst, kommer du att ladda ned och installera programmet på din dator som letar efter nya filer att säkerhetskopiera via Internet till tjänsten eget nät. Det fungerar i bakgrunden och påverkar inte regelbunden drift av din dator, vilket gör det en mycket enkel backup.


Previous:nothing Next:Vad behöver jag för att ansluta en trådlös skrivare till skrivbordet?

Relaterade artiklar


 • acpi vs APM på en bärbar dator
 • AGP kompatibla moderkort
 • ersätta hårddisken i en Fujitsu LifeBook
 • hur du ansluter scsi & IDE-hårddiskar
 • kan återställa Cruzer Micro
 • hur man felsöka ett problem Formatera SD-kort
 • Vad händer när minnet går dåligt i en dator?
 • hur du ansluter en USB-skrivare till parallellporten
 • hur du uppgraderar hårddisken för en Sony Vaio VGN-s46gp
 • hur man återställer bios lösenord på en Dell Latitude D610