Dator > usb säkerhetsverktyg

 • usb säkerhetsverktyg


 • Universal Serial Bus (USB)-enheter ansluts till datorns USB-serieportar. Liksom alla lagringsenhet är de sårbara hackning, virus och maskar. Dessa anordningar har normalt inte någon typ av inbyggt skydd. Du kan dock inte skydda dig med program som lägger säkerhetsfunktioner till både datorn och USB-enheter.

  DeviceLock

  Det här verktyget kan du kontrollera vem som har behörighet att använda dina externa enheter, utan också gör att du kan styra vilken information som skickas och hämtas från dessa enheter. Det ger dig kontroll över USB, Bluetooth, WiFi, serieport och enheter FireWire, samt över skrivare och mobila enheter. DeviceLock kan också låta dig blockenheter som inte har rätt tillstånd. Detta verktyg fungerar med Microsoft's Group Policy (en uppsättning regler för dator-och användarkonton) och Active Directory, som har kontroll över vissa nättjänster. Detta verktyg är kompatibelt med Windows 2000, 2003, 2008, NT, XP och Vista, och det körs på både 32-och 64-bitars system. Exploatören erbjuder en gratis demoversion av programmet, men du måste köpa den fulla versionen. Från 2010 är priset på en enda licens $ 42,00.

  USB Disk Security

  USB Disk Security-programmet är ett sharewareprogram, vilket innebär att det är gratis att prova, men du måste köpa den fulla versionen. Detta verktyg hindrar virus från att hoppa från en USB-enhet till datorn även om datorn är offline. USB Disk Security är även kompatibel med alla tillfället installerade antivirusprogram du har. Som av 2010, kostar programmet $ 55,00. Den är kompatibel med Windows 98, 2000, 2003, Server 2008, Me, NT, XP, Vista och 7.

  MyUSBOnly

  MyUSBOnly kan du blockera alla USB-enhet som inte har rätt behörighet. Det kan också logga information om en ansluten USB-enhet, inklusive alla mappar eller filer som laddats upp eller ner. MyUSBOnly kan varna dig via e-post om obehöriga USB-enhet ansluts till datorn. MyUSBOnly kör i bakgrunden, vilket innebär att den som använder datorn inte kommer att kunna se att det fungerar. Detta innebär också att du inte behöver interagera med programvaran när den är installerad. Det finns tre olika versioner av denna programvara: Hemanvändare, företagsanvändare och Akademiska /regeringen. En fri rättegång hämtningsbara filen finns tillgänglig, men du måste köpa den fulla versionen. Den fullständiga program kostar $ 29,90 för en enda användare som för 2010, och inkluderar gratis teknisk support och uppgraderingar för livet.


Previous:nothing Next:HP Pavilion s7520n specifikationer

Relaterade artiklar


 • vad är en tryckt tråd ombord?
 • acpi vs APM på en bärbar dator
 • Hur reparerar jag ett fastnat batterispärren på en Compaq V2000?
 • hur man använder en IDE-kabel att återställa en hårddisk
 • instruktioner om hur man raderar en hårddisk
 • hur man patch en Ethernet nätverkskabel sladd
 • hur man bygger en HD DVR
 • hur man demonterar en HP Pavilion 6770
 • hur man fångar från videobandspelare till en dator
 • Compaq Presario V5000 specifikationer