Dator > min ASUS G50V kommer inte att erkänna mikrofon

 • min ASUS G50V kommer inte att erkänna mikrofon


 • Asus G50V laptop är byggd för användning med 64-bitarsversionen av Windows Vista. Om du har valt att inte använda detta operativsystem och har installerat 32-bitarsversionen av Vista eller Windows 7, måste du hitta och installera rätt drivrutiner för den inbyggda mikrofonen.  Om du har problem med en extern mikrofon, kommer ytterligare tester krävas hjälp av en extra mikrofon och en separat ljudenhet för att avgöra om det finns ett problem med mikrofonen eller med den bärbara datorn själv.

  Du behöver:
  Mikrofon förare
  . Ytterligare ljudenhet.
  Ytterligare mikrofonen.

  Operativsystem


  1.
  Ladda Realtek Audio Driver uppdatering för din ASUS G50V om du använder Windows 7, eller på Audio drivrutin för Vista. Det finns många platser där förarna kan laddas ner, men det säkraste stället att göra detta är från ASUSTeK Computer Inc. supportsida. Drivrutinsuppdateringar för 32-bitarsversionen av Windows Vista och alla versioner av Windows 7 finns här.
  2.
  Dubbelklicka på drivrutinen fil. Windows kommer att öppna upp en installationsguide som kommer att gå igenom installationen av drivrutiner.
  3.
  Single klicka på "Slutför" När installationsguiden har avslutat sin process.

  Problem med externa mikrofoner


  1.
  Anslut mikrofonen till en separat fungerande enhet, t. ex. en annan bärbar dator, bergsprängare eller ett PA-system.
  2 .
  Tala in i mikrofonen för att se om du får en signal. Justera volymratten på enheten eller på högtalarna långsamt tills du kan höra din röst.
  3.
  Jiggle mikrofonkabeln fram och tillbaka nära ingången och mikrofonen själv när du pratar i den för att se om det orsakar din röst att skära in och ut. Denna intermittent signal är ett tecken på en trasig mikrofon kabel som går att reparera beroende på graden av skada.
  4.
  Byt din mikrofon om du fortfarande inte hör något.

  Broken Mikrofoningång


  1.
  Anslut en annan mikrofon till ingången på din G50V. Någon standard datormikrofon bör räcka. Försöker en separat mikrofon kommer att avgöra om det finns ett problem med ingång på din bärbara dator.
  2.
  Klicka på högtalarikonen i verktygsfältet för att få upp datorns kontroll master volym och göra säker på att det är tystade och vände upp till en hörbar nivå. Om du ser en röd cirkel med ett snitt på högtalaren knappen under din volymkontroll, betyder det allt ljud på datorn avstängd, klicka en gång på dessa knappar för att slå på ljudet. Dra den ovannämnda volymen pilen till runt 50 procent området för att kontrollera att din dator är på en hörbar nivå. Om du fortfarande hör ingenting, klicka på ordet "Mixer" för att visa listan över in-och utenheter som används av din bärbara dator. Kontrollera att mikrofonen också är tystade och vände upp.
  3.
  Skicka din G50V för reparation, om mikrofonen fortfarande inte fungerar eller om ingen mikrofon finns i din mixer. Det är troligt att du har en dålig anslutning på ingång eller en skadad ljudkort.

  Tips och varningar


 • Asus G50V är inte byggd för användning med Linux eller Windows XP. Det rekommenderas inte att du använder dessa operativsystem med just denna laptop, eftersom du kommer att behöva ta till finna mindre säkra, drivrutiner från tredje part.

Previous:nothing Next:felsökning av en bärbar dator luktar bränt

Relaterade artiklar


 • hur man byter en bärbar hårddisk
 • dual-chip moderkort information
 • hur du fyller foto bläck för en Dell-skrivare
 • hur man rengör en HP 2605 bildtrumman
 • digital hinote ultra 2000 Notebook specifikationer
 • hur du automatiskt synkronisera bluetooth
 • hur man ansluter en kanon MX850 till en DSL-linje
 • hur man bränner en DVD på en acer
 • felsökning av en Hewlett-Packard
 • Hur uppgraderar jag till en USB 2.0 på en Compaq 0784h moderkort?