Dator > hur man uppgraderar en Eee PC 700

 • hur man uppgraderar en Eee PC 700


 • Eee PC 700, senare omdöpt till 2G Surf när den säljs i USA, är en tidig serie av lågprisimport netbooks att dess utvecklare, datortillverkaren Asus, levereras under 2007. Utformade för att göra laptop computing mer tillgänglig för studenter, de har en hel svit av ordbehandling och verktyg produktivitet, enkel anslutning till trådlöst Internet och storlek och vikt jämförbar med en pocketbok. Dess fall finns i olika påskägg färger såsom blå himmel, hav skum grön och ljusrosa, liksom den mer traditionella svarta och vita. Trots alla dessa funktioner, håller pricepoint målet under $ 300 Eee 700 serien begränsas till ett trögt låg RAM, pyttesmå hårddiskens storlek, ingen webbkamera och ingen optisk enhet, bland annat begränsningar. Lyckligtvis kan de flesta av dessa vara enkelt och billigt uppgraderas

  Du behöver:.
  SD minneskort
  . Extern optisk USB-enhet (tillval).
  Externa webbkamera (tillval).
  USB-hubb (tillval).


  1.
  Utöka ditt lagringsutrymme. Den 4G Surf modell av Eee 700-serien levereras med en enkel 4 GB hårddiskutrymme, medan 2G Surf har bara 2GB. De flesta av hårddisken på din Eee 700 kommer att begäras av sitt operativsystem. Det är lätt avhjälpas genom att sätta i ett SD-kort i SD-kortplats. SD-kort finns i 2GB, 4GB, 8GB, 16GB och 32GB, som alla är rimligt prissatta. När detta skrivs, finns det en 64GB SD-kort finns tillgängliga, men det kostar mer än Eee PC själv gör, så det är sannolikt inte ett effektivt investeringsbeslut. SD-kort kan användas för att lagra program, partitioner, foton och andra filer, både Windows XP och Xandros kommer att behandla det som en andra hårddisk i datorn.
  2.
  lägga till en extern optisk enhet. Avsaknaden av en CD-ROM-eller DVD-R-enhet allvarligt begränsar och försvårar vad en 700-serien ägare kan lägga in på datorn. Köpa en extern optisk enhet är en bekväm lösning om datorn hålls relativt stilla, eller om den optiska enheten inte används med stor frekvens. Annars bära omkring på en extra disk och dess nödvändiga kablar och tillbehör gör trunkera maskinens bärbarhet. De la krångel kan vara värt det om du planerar att ladda eller överföra många filer till och från din Eee PC.
  3.
  Anslut en USB-hubb. Eee 2G Surf har bara tre USB-platser, som lätt kan upptas av kringutrustning såsom en webbkamera, en optisk enhet och en skrivare. Om du vill lägga till fler, till exempel ett externt tangentbord och mus, måste du ansluta en USB-hubb med extra USB-portar till en av de befintliga interna portar. Du kan utöka din maskin med åtta eller fler USB-portar på detta sätt och lägga till så många externa tillbehör som du behöver.
  4.
  Lägg till kringutrustning som du väljer. Både 4G och 2G Surf kommer med Skype, ett gratis Internet videochatt och telefoni-programmet, men endast den 4G kommer med en intern webbkamera, ovanför LCD-skärmen. Om du har 2G versionen, ansluta en extern webbkamera speciellt konstruerade för bärbara datorer, som kan klippas stilla på toppen av ditt fall. Tangentbordet på Eee 700 är en bråkdel av storleken på ett vanligt tangentbord och har en oortodox layout, och medan de med mindre händer kan hitta detta en bekväm passform som de snabbt anpassa sig, medan andra kräver en uppgradering av ett full-sized tangentbord för deras hälsa och komfort. Köp en keyboard med USB-anslutning och koppla den till en ledig port. Den Xandros och Windows XP operativsystem kommer att känna igen de flesta kringutrustning på en plug and play grund.

  Tips och varningar


 • För större bärbarhet med ytterligare kringutrustning, undfly smal liten netbook ärmar som transporterar alternativ och köpa en fullskalig laptop väska istället, vilket kommer att ha flera fickor och fack där du kan placera alla dina tillbehör och kablar.
 • Håll datorn ansluts till ett vägguttag när det är möjligt . Ju mer kringutrustning som du ansluter till datorns USB-portar, desto större avtappningen på 700-serien "redan begränsade batteritiden.
 • SSD-hårddisk är fastlödda på moderkortet i 4G-och 2G-versioner av 700-serien, och 512MB RAM-minne på 2G Surf är, liksom, inte heller kan uppgraderas utan betydande lödning och inre förändring, och därigenom garantin upphör att gälla och potentiellt bricking hela maskinen
 • .


Previous:nothing Next:Fujitsu s7010d specifikationer

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar en bildskärm till flimmer?
 • hur man uppgraderar en thinkpad cpu
 • kan ett wifi-kort kan användas med en gammal laptop?
 • hur man uppgraderar en Compaq Presario sr1910nx
 • Hur kan jag få vad jag skriver ut att passa på sidan?
 • information om Molex 4-pin
 • hur du växlar mellan konventionell mus & Wacom penna
 • Hur köper jag bärbara datorer från nätbutiker?
 • wifi antenn anslutningstyper
 • Hur fungerar ett trådlöst fungerar kommunikationen kort?