Dator > hur man ansluter en hercules fall ATX tornet med en 500W nätaggregat

 • hur man ansluter en hercules fall ATX tornet med en 500W nätaggregat


 • Anslut en ny 500-watt nätaggregat till en Hercules ATX chassi genom att försiktigt koppla den befintliga strömmen från moderkortet och kör, och tas bort från systemet, och installation av ny kraftförsörjning i dess ställe. De flesta ATX formfaktor nätaggregat är utbytbara med varandra. En ny 500-watts nätaggregat från alla tillverkare med samma formfaktor och gott om anslutningar ska fungera bra i en Hercules fall, eller när den ersätter ett befintligt Hercules strömförsörjning

  Du behöver:.
  500 leverera watt ström.
  Hercules ATX låda.
  Skruvmejsel set.
  Nylon buntband.

  Byta ut nätaggregatet


  1.
  Stäng av systemet och dra ut nätsladden från baksidan av datorn. Ta bort motorkåpan och anteckna varje elkabeln som kommer från den aktuella strömförsörjningen, inklusive diskar, anslutningar moderkort, fläktar och grafikkort.
  2.
  Koppla varje makt förbindelser i fråga genom att försiktigt dra i kontakten och gunga den försiktigt fram och tillbaka för att lossa den. Pressa fästet klippet på moderkortet kontakter som har klipp. Dra ur stickkontakten genom plasten kontakt istället för att dra i trådarna.
  3.
  Bort de fyra skruvarna som håller nätaggregatet på plats från baksidan av datorn. Säkra strömförsörjningen genom att hålla den på plats medan att ta bort skruvarna. Detta hindrar den från att falla och skada andra komponenter. Ta bort eventuella extra skruvar eller fästen från insidan av fallet som håller nätaggregatet på plats, och överföra alla konsoler till den nya nätaggregat.
  4.
  Montera den nya 500-watts nätaggregat i chassit på det sätt den gamla var monterad. Anslut varje kraftkabel till moderkortet enheter, fläktar och grafikkort.
  5.
  Sätt upp lösa sladdar med anknytning nylon kabeln. Försiktigt grupp ihop kablarna och zip ett buntband runt dem utan alltför stora spänningar. Sätt tillbaka locket och anslut datorn till den nya nätaggregat. Se till att utbudet är inställd på rätt spänning genom att kontrollera den lilla röda reglaget nära där nätsladden i. stickproppar

  tips och varningar


 • nätaggregat får endast den del av makten att de komponenter som faktiskt använder. En 500-watts nätaggregat är inte som en 500-watts värmare och kommer inte att dra 500 watt från uttaget. Större nätaggregat erbjuda mer expansion kapacitet att ta emot fler hårddiskar eller snabbare processorer med fler grafikkort. Strömkabel adaptrar används ofta för att ansluta enheter som behöver en särskild koppling som inte tillhandahålls av strömförsörjningen. Kabel splitters kan användas för att ge extra strömkontakter när det behövs.
 • Håll en hand i kontakt med metallen fallet vid anslutning strömkablar till moderkortet för att undvika utsläpp statisk elektricitet in i styrelsen, vilket kan orsaka skador. Inte knuffa nätaggregatet till enheter eller skivor eftersom det kan orsaka skador.

Previous:nothing Next:hur du kör en pc fläkt på 5v

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Linksys trådlös skrivarserver
 • hur du kan få ett nytt moderkort i en dator
 • Dell Inspiron 6000 skärm problem
 • hur man bränner en ISO bild till en användbar disk
 • hur till återvinna från misslyckades BIOS-uppdatering
 • min Sierra Wireless AirCard 881u kommer inte att ansluta
 • vad är avkastningen på en patron?
 • Microstar ms-6330 specifikationer
 • hur man byter min hp dv9210 trådlös
 • Fördelarna med hem trygghetssystemen