Dator > hur du vill visa en pc på en bärbar dator

 • hur du vill visa en pc på en bärbar dator


 • En bärbar dator skärm kan användas för att visa skrivbordet visas för din dator. Till skillnad från vanliga bildskärmar, dock, bärbara datorer vanligen inte funktionen inte grafikkort. Du måste hämta programvara som gör att datorn för att skicka video information över ett nätverk eller via en Ethernet-kabel. Vanligtvis dessa program används för att ställa upp en bärbar skärm som en andra skärm, men en gång bildats kan du bara använda den bärbara displayen. En bildskärm kommer att behövas för att ställa in displayen

  typer av programvara


  1.
  Installera Zonescreen om du inte vill använda skärmen för att spela hi-def video eller spela spel som använder 3D-grafik. Zonescreen kan laddas ner gratis (se "Referenser"), men stannade utvecklingen på denna programvara en tid sedan och kan skapa en fördröjning på skärmen när datorn utför intensiva funktioner, som att titta på video eller spelar spel
  .
  2.
  Installera MaxiVista (se "Referenser") om du vill använda skärmen för komplexa uppgifter såsom att titta på filmer och spela spel. Till skillnad från Zonescreen är MaxiVista inte tillgänglig för gratis, men den kan hantera stora uppgifter utan att drabbas av eventuella förseningar i displayen. MaxiVista ger också en bra bildhastighet och upplösning för att spela spel eller titta på video.
  3.
  Installera ScreenRecycler (se "Referenser") om datorn använder Apple OSX operativsystemet. Detta program är utformat att fungera med OSX operativsystem, men det kommer att fungera med antingen OSX eller Windows på din bärbara dator. ScreenRecycler kostnader normalt dig, men du kan ladda ner en äldre basversionen gratis. Det fria versionen är ganska lite äldre och så det kan lida en tillfällig försening i behandlingen bilden, men det fungerar för grundläggande uppgifter.

  Konfigurera


  1.

  Anslut din dator och bärbar dator till ett lokalt nätverk, dvs ditt hemnätverk. Antingen ansluter dem till din router med hjälp av kablar eller kontakten trådlösa nätverkskort till dem (men de flesta moderna bärbara datorer kommer att ha en inbyggd trådlös nätverksadapter). En kombination som fungerar.
  2.
  Använd en korsad Ethernetkabel när du inte använder ett hemnätverk. Anslut ena änden i Ethernet-kortplatsen på baksidan av datorn och den andra i sidan eller baksidan av datorn.
  3.
  Installera ett av de program som beskrivs i avsnitt 1 för att sända och ta emot information via nätverket om tillståndet i displayen. Installera programvaran på datorn för att skicka information, samt att din bärbara dator för att ta emot den. Detaljerade instruktioner om hur du använder varje program kan nås med hjälp av programmet "Hjälp"-knappen samt genom att besöka tillverkarens webbplats för information.


Previous:nothing Next:hur man använder återställningspartitionen på en HP presario C300

Relaterade artiklar


 • hur du stänger av din dator och använda magi jack
 • hur fjärråtkomst till en USB-hubb
 • Hur man känner igen minne uppgraderingar för ASUS PC 904
 • hur man gör en HP Disk skrivardrivrutin
 • typer av dator mikrofoner
 • vad är latency på hårddiskar?
 • bror 3100c fax instruktioner
 • hur man ansluter en bror trådlös skrivare
 • wifi antenn anslutningstyper
 • Hur man redigerar ett grafikkort