Dator > hur du uppgraderar Windows 2000 maskinvara

 • hur du uppgraderar Windows 2000 maskinvara


 • Uppgradera Windows 2000 maskinvara genom att kontrollera att det finns drivrutiner för ny hårdvara innan du installerar det. Gör detta genom att söka i maskinvaran tillverkarens hemsida, läsa informationen på förpackningen eller helt enkelt kontrollera förare tillgänglighet och kompatibilitet med säljaren innan köpet. Windows 2000 stöds av en mängd olika hårdvara eftersom det har varit i bruk i över ett decennium och är fortfarande ett populärt val för äldre hårdvara plattformar som inte kan stödja nyare operativsystem.

  Du behöver:
  Dator med operativsystemet Windows 2000
  . Uppdaterad hårdvara med en kompatibel drivrutin.
  Anti-statiskt armband.
  Skruvmejsel set.

  uppgraderar Windows 2000 Hardware


  1.
  Kontrollera att drivrutinen finns som stödjer Windows 2000 för den nya hårdvaran före köpet av forskar på webbplatsen för tillverkaren, läsa programvaran krav på boxen eller genom att kontrollera med säljaren.
  2.
  hämtar det uppdaterade hårdvara och drivrutiner som stödjer Windows 2000, som ofta kommer på en skiva som följer med hårdvaran, finns även på hårdvaran tillverkarens webbplats eller genom att använda Windows Update efter installationen, i vissa fall.
  3.
  Stäng av datorn och koppla ur strömkabeln. Fäst anti-statiskt armband till ren metall i datorns hölje och ta bort skyddet. Installera hårdvara och sätt på locket, anslut nätsladden och makt på datorn.
  4.
  Låt operativsystemet för att söka efter en drivrutin och installera en om den redan i Windows 2000 drivrutin databas, eller om operativsystemet är inrättat för att söka på webben genom att använda Windows Update och det kan leta upp en drivrutin där. Alternativt väljer att installera drivrutinen manuellt genom att föra in skiva i enheten, välja en plats att söka och ange skiva som innehåller drivrutinen. Bläddra skivan till den mapp som innehåller drivrutinen om så behövs.
  5.
  Avbryt föraren installationen om det inte är framgångsrik och bläddra till föraren skivan via Den här datorn. Kör installationsprogrammet på skivan att starta installationen och installera drivrutinen och alla nödvändiga programvaran för att köra den nya maskinvaran och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen. Många maskinvara behöver fler programvaror än en enkel förare och kommer att installera både programvaran och drivrutinen från skivan.

  Tips och varningar


 • Windows 2000 kan också använda många Windows 3. 1, Windows 95, Windows 98, Windows NT och Windows ME-drivrutiner för äldre hårdvara om det framställts före lanseringen av Windows 2000, men det sällan stöder nyare drivrutiner avsedda för XP, Vista eller Windows 7.
 • säkerhetskopiera alla viktiga filer eller utföra en fullständig säkerhetskopia innan du installerar ny hårdvara för att undvika dataförlust. Använd alltid statisk avskaffande enheter som ett anti-statiskt armband när de arbetar inuti datorn.

Previous:nothing Next:hur man ändrar nycklar programmeras att använda funktionerna på en Compaq Presario C700

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar en AMD Athlon X2 4600
 • hur man uppgraderar ett Phoenix Award BIOS
 • hur du låser en lokal hårddisk
 • vad är HP MSI MS-6577 specifikationer
 • hur man kan öka storleken på en Super Mini mac hårddisk
 • hur man bygger en minidator
 • Hur köper jag bärbara datorer från nätbutiker?
 • hur man ställer in en simulator
 • hur man återställer en omega lexikon
 • hur du justerar pekplattan känsligheten på en Acer Aspire