Dator > hur du säkerhetskopierar en HP mini

 • hur du säkerhetskopierar en HP mini


 • HP Mini netbooks är populärt används för resor eller för on-the-go företag eller studera behov, vilket gör dem mer mottagliga för fysiska slitage, och potentiellt skador, vilket resulterar i förlust av dina viktiga filer och information som lagras på din dator. Säkerhetskopiera din HP Mini på regelbunden basis kommer att ge dig en försäkran om att även om något tragiskt händer till din dator, allt är inte förlorat

  Du behöver:. .
  Delade Wi-Fi-nätverk


  1.
  Bestäm vilka filer du vill säkerhetskopiera. Till exempel säkerhetskopiera dina bilder, viktiga dokument, personliga arkiv, musik, video och din adressbok. Du kanske också vill säkerhetskopiera olika program för att kopiera över till en ny dator om du måste byta ut din HP Mini.
  2.
  Välj en extern enhet minne lagring som en flash-enhet eller extern hårddisk för att säkerhetskopiera din information på. Du hittar ett urval antingen i datorn i en lokal teknik återförsäljare eller online på sajter som Amazon eller eBay. Titta på systemkraven och tillgängligt minne lagring av annan enhet tillgänglig. Kontrollera att den externa hårddisken du köper är kompatibel med din version av Windows eller Linux och har tillräckligt med utrymme för att lagra data. Välj en som ansluts till datorn via USB-porten, eftersom HP Mini inte har skivenheter.
  3.
  Sätt enhet för säkerhetskopiering till en av USB-portarna och vänta på din HP Mini att erkänna det. Öppna lagringsutrymme genom att klicka på den externa hårddisken genom "Den här datorn. " Lämna fönstret öppet på skärmen hela filen kopiering och programvara säkerhetskopieringen.
  4.
  Öppna ett annat "Den här datorn"-fönstret. I detta fönster går du till den plats där de filer eller program du vill spara och säkerhetskopiera är belägna.
  5.
  Kopiera filerna till den externa hårddisken genom att klicka och dra dem från datorns hårddisk fönster till dina externa enhetens lagringsutrymme. Om du vill säkerhetskopiera allt innehåll på en mapp kan du klicka och dra hela mappen över till den externa hårddisken istället för att dra över varje enskild fil. Om en fil eller mapp är stort och innehåller mycket data kan du få vänta ett par sekunder för att kopiera till klar innan du börjar kopiera över en annan fil.
  6.
  Säker mata den externa hårddisken genom att högerklicka på dess ikon i aktivitetsfältet och klicka på "säker borttagning av maskinvara". Välj den enhet du vill mata ut och klicka "OK" eller "Ta bort". Ta bort enheten från ditt USB-porten och förvara den på ett säkert ställe tills nästa gång du bestämmer dig för att säkerhetskopiera dina HP Mini.

  Tips och varningar


 • Tillbaka upp de nya filerna du har sparat i din HP Mini regelbundet. Plan för att göra det en gång per vecka eller en gång per månad, beroende på hur ofta du spara nya, viktiga filer till din netbook.

Previous:nothing Next:hur man rengör ett huvud Epson-skrivare

Relaterade artiklar


 • gateway 2000 solo 450sx lcd inverter installationsinstruktioner
 • delar av Dell Inspiron 9300
 • typer av moderkort kontakter
 • hur man skriver ut från en bärbar dator på fältet
 • hur du aktiverar en smartkortläsare
 • hur man återställer en Logitech mus på en Dell bläddra pekplatta
 • hur man fixar en färgskrivare
 • hur du uppgraderar Windows 2000 maskinvara
 • hur man uppgraderar en HP-dator med Intel Dual Core
 • Vilka är de specifikationer för en Acer Aspire One?