Dator > Savin 9922dp Kopiatorspecifikationer

 • Savin 9922dp Kopiatorspecifikationer


 • Du behöver:.
  kryssmejsel

  Om du har en massa dokument som du behöver kopia, skanna, skriva ut eller faxa, är ett alternativ till Savin 9922DP. Det har en kort väckningstiden, och kan skriva ut upp till 27 svartvita kopior per minut, reproducera dokument med 600 dpi upplösning. Du kan välja text, foto och text-foto lägen för gråskalebild reproduktion som är lämplig för professionella presentationer.

  Kopieringshastighet

  Savin 9922DP kan skriva ut upp till 27 kopior per minut sidor mäter 8 u00BD av 11 inches , och upp till 15 kopior per minut för sidor mätning 11 av 17 inches.

  Kopiera Process

  Savin 9922DP använder en torr elektrostatisk överföring för utskrift, med tonerpartiklar tillämpas på papper genom elektrostatisk laddning.

  Fusing

  Savin 9922DP fusing görs med en värme rulle systemet, med den värme som orsakar toner följer på papperet.

  resolution

  upplösning är 600 dpi på Savin 9922DP, vilket möjliggör 256 nivåer av Gråskala för utskrift tydliga bilder och tydlig text lämplig för presentationer, rapporter och Företaget nyhetsbrev.

  Uppvärmningstid

  Savin 9922DP s uppvärmningstid är mindre än 45 sekunder, vilket gör det enkelt att kopiera eller skriva ut sista minuten-dokument i en hast.

  Original

  Original material som ska kopieras på Savin 9922DP ingår lakan, böcker och föremål. Förutom standard kopiering uppgifter som att återge sidor från dokument, du kan till exempel placera bitar av anställd identifikation som pass och körkort på kopiatorn för att göra dokumentation för mänskliga resurser under anställningsprocessen, eller en produkt paket om du vill kopiera dess streckkod och produktnummer för referens.

  originalstorlek

  Den maximala ursprungliga storlek i ett dokument som kan skrivas ut av Savin 9922DP kopiatorn är 11 av 17 inches. Detta kan vara användbart för utskrift internt marknadsföringsmaterial eller kort sikt årliga rapporter, i stället för att lägga ut arbetet på ett tryckeri.

  Scanner

  Savin 9922DP kan ansluta till ett datornätverk och fungera som en scanner för att digitalisera och lagra dina dokument, vilket eliminerar behovet av fristående skannrar och gör det möjligt att scanna och lagra dokument digitalt.

  Fax

  Istället för att skriva eller fotokopiering ett dokument och ta bort den att använda i en fax, Du kan skicka fax direkt från dokument som har kopierats eller skannats av Savin 9922DP, vilket sparar tid och eliminerar behovet av en separat fax på kontoret.

  skrivare

  Savin 9922DP kan anslutas till datorn nätverket att fungera som en delad skrivare.


Previous:nothing Next:hur du aktiverar IR-port

Relaterade artiklar


 • hur man bränner en DVD på en acer
 • hur refillpatroner Canon bläckstråleskrivare
 • hur du ställer in en WiFi-systemet i ditt hus
 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon
 • Toshiba A10 specifikationer
 • Hur du tar hand om din Microsoft Wireless IntelliMouse
 • hur man överklocka Intel Core 2 Duo
 • hur man använder ett nvidia kort bara för PhysX
 • hur du lägger till minne till Windows Media Player 7.1 för en Pocket PC
 • Felsökning Linksys WMP54G