Dator > Hur man återskapar en omformaterad SD-kort

 • Hur man återskapar en omformaterad SD-kort


 • En omformaterad Secure Digital (SD) kortet har förlorat all data på den. För att återställa data som finns kvar på kortet, men osynlig till datorn, använder en hård program hårddisk återvinning. Dessa program kommer att återställa data från SD-kortet. Vissa är fria att använda på prov, medan andra måste köpas. Alla Hard Drive Data Recovery program fungerar sätt, men kan ha skillnader i sofistikerade som de återskapa data från ett SD-kort

  Du behöver:.
  SD-kort adapter (om det behövs).

  Data Rescue PC


  1.
  ladda ner testversionen av Data Rescue PC (se Resurser). Dubbelklicka på den nedladdade filen för att starta installationen. Följ anvisningarna på menyerna för att slutföra installationen. Starta om datorn.
  2.
  Sätt slitsade änden av SD-kortet i SD-adaptern. Anslut USB-kontakten på SD-kortet adaptern till en USB-port på datorn. Starta Data Rescue PC genom att klicka på "Start" och välja den från "Alla program"-menyn.
  3.
  Klicka på "Drive"-ikonen på programmets huvudskärm. Markera SD-kortet ikon i den vänstra kolumnen i fönstret som visas. Klicka på "OK"-knappen för att stänga fönstret. Klicka på knappen "Skanna" på programmets huvudskärm. Vänta som en lista över datafiler visas och rullar upp kolumnen i mitten av skärmen.
  4.
  Välj en fil att återhämta sig från listan när du bläddrar har stoppats. Klicka på "Återställ"-knappen. En förloppsindikator fylla i från vänster till höger längst ned på skärmen, är
  5.
  Klicka på "Nästa" längst ned på skärmen när förloppsindikatorn helt full i. Dubbelklicka på en återskapad fil på skärmen som öppnas. Byt namn på filen i "Namn" kolumnvärde längst upp i fönstret. Välj "Desktop" från "Platser" i rullgardinsmenyn i mitten av fönstret. Klicka på "Spara" längst ner i fönstret.
  6.
  Avsluta Data Rescue PC. Högerklicka på ikonen för SD-kort som finns på skrivbordet. Välj "Mata ut. " Ta ut SD-kortet adaptern från USB-porten på datorn. Ta ut SD-kortet från SD-kort adapter.

  EasyRecovery


  1.
  Ladda EasyRecovery programmet (se Resurser). Dubbelklicka på filen för att starta installationen. Följ anvisningarna på menyerna för att slutföra installationen. Starta om datorn. Sätt slitsade änden av SD-kortet i SD-adaptern. Anslut USB-kontakten på SD-kortet adaptern till en USB-port på datorn.
  2.
  Starta EasyRecovery genom att klicka på "Start" och välja den från "Alla program". Klicka på "Devices"-ikonen på programmets huvudskärm. Markera SD-kortet ikon i den vänstra kolumnen i fönstret som visas. Klicka på "OK"-knappen för att stänga fönstret.
  3.
  Klicka på knappen "Skanna" på programmets huvudskärm. Vänta som en lista över datafiler visas och rullar upp kolumnen i mitten av skärmen. Välj en fil att återhämta sig från listan på kolumnen när rullning har stoppats. Håll ner "Ctrl"-tangenten samtidigt som du väljer att välja flera filer.
  4.
  Klicka på "Reparera"-knappen på skärmen. Vänta förloppsindikatorn att fylla. Klicka på knappen "Nästa" längst ner på skärmen när förloppsindikator längst ned på skärmen är helt fylld i.
  5.
  Dubbelklicka på en återskapad fil som är på en ny skärm. Byt namn på filen, om så önskas, i "Name" kolumnen längst upp i fönstret som visas. Välj "Desktop" från "platser" rullgardinsmenyn nära mitten av fönstret. Klicka på "Spara" längst ner i fönstret. Upprepa proceduren för så många filer som har återvunnits.
  6.
  Avsluta EasyRecovery. Högerklicka på ikonen för SD-kort som finns på skrivbordet. Välj "Mata ut. " Ta ut SD-kort adapter från USB-porten på datorn. Ta ut SD-kortet från SD-kort adapter.

  RecoverMyFiles


  1.
  Ladda ner testversionen av RecoveryMyFiles (se Resurser). Dubbelklicka på filen för att starta installationen. Följ anvisningarna på menyerna för att slutföra installationen. Starta om datorn. Sätt in SD-kortet i SD-adaptern. Anslut SD-kort adaptern till en USB-port på datorn.
  2.
  Starta Hard Drive Data Recovery programmet genom att klicka på "Start" och väljer den från "Alla program". Välj SD-kortet från "Source" rullgardinsmenyn på programmets huvudskärm.
  3.
  Klicka på knappen "Skanna" på programmets huvudskärm att öppna en ny skärm. Bläddra nedåt i listan tills du hittar en fil som du vill återställa. Klicka på filen. Klicka på "Återställ"-knappen längst ner på skärmen. Vänta som ett popup-förloppsindikator visas på toppen av skärmen, fyller i från vänster till höger och försvinner sedan. Klicka på "Nästa" knappen för att gå till en ny bild
  4.
  Välj "Desktop" från "Platser" i rullgardinsmenyn nära mitten av det fönster som visas. Klicka på "Spara" längst ner i fönstret.
  5.
  Avsluta Hard Drive Data Recovery program. Högerklicka på ikonen för SD-kort som finns på skrivbordet. Välj "Mata ut. " Ta ut SD-kort adapter från USB-porten på datorn. Ta ut SD-kortet från SD-kort adapter.

  Tips och varningar


 • Du behöver inte ett SD-kort adapter om din dator har en inbyggd SD vagn kortplats.
 • Använd inte SD-kortet innan du återställa förlorad data.

Previous:nothing Next:hur du uppgraderar processorn Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • hur många megabyte Kan en DVD butik?
 • hur man byter min IBM Thinkpad moderkort
 • hur du lägger till minne till Windows Media Player 7.1 för en Pocket PC
 • DSL-modem ansluter inte
 • hur man uppgraderar en Dell Latitude 810C
 • Hur komprimera avi filer online
 • hur man uppgraderar en hp pavilion zd8000 grafikkort
 • Hur tar jag bort en otillgänglig skruven från D-enheten av en Dell 4600?
 • hur man återställer bios lösenord på en Dell Latitude D610
 • hur man öppnar en Dell laptop adapter