Dator > Hur installerar jag en ase380-ud421a grafikkort för en Acer Aspire?

 • Hur installerar jag en ase380-ud421a grafikkort för en Acer Aspire?


 • Acer Aspire använder ASE380-UD421A RAM-minne och kommer med en integrerad grafikkort, men när det börjar att misslyckas, eller när du behöver en snabbare grafikkort för att spela spel eller titta på video, kan du uppgradera den med ett kort som GeForce GTS 450 eller Radeon HD 6800. Denna typ av grafikkort har 1024 MB grafikminne, vilket möjliggör mer levande färger och mjukare gång animering och video. Köpa en kvalitet grafikkort på en lokal dator tillbehör butik eller online på webbplatser som NewEgg. com eller Amazon.

  Du behöver:
  Acer Aspire skrivbordet
  . Grafikkortet.
  1 stjärnskruvmejsel.


  1.
  Välj kvalitet grafik PCI-kortplats kort. Kolla din manual för att se vad din programvara specifikationer. Jämför dessa till ett minimum programvara krav som krävs av grafikkortet.
  2.
  Koppla bort bildskärmen från datorn och koppla bort datorn från eluttaget. Ta bort alla kablar från baksidan av datorn. Vänd på datorn så har baksidan mot dig. Lossa skruvarna från höger på baksidan av datorn med en stjärnskruvmejsel.
  3.
  Skjut panelen mot dig tills den lossnar. Ställ panelen åt sidan. Lägg ner datorn så att du kan se insidan moderkortet och enheter. Leta upp PCI-platser i mitten av datorn.
  4.
  Ta bort skruven som håller ansiktet plattan bredvid en tom PCI-kortplats. Tryck ut ur locket så det finns en tom plats på baksidan skylten på datorn. Passa in kortet stiften med i facket och sätt in kortet. Tryck nedåt längs hela kanten för att kontrollera att det finns en stark koppling mellan stiften och facket. Fäst på plats med skruven som togs bort med ansiktet plattan. Kortet anslutningar ska nu fylla den tomma kortplatsen.
  5.
  Tillbaka sidostycket och dra igen skruvarna. Vänd sidan datorn rätt upp och vänd så att framsidan vänd mot dig. Anslut bildskärm, tangentbord och kablar mus. Anslut strömkabeln och ansluter till eluttaget.
  6.
  Slå på datorn och sätt i CD /DVD som medföljde grafikkortet. Vänta tills CD föraren installationsguiden för att starta och följa alla på skärmen att fylla i viktig information om registrering vid behov. Klicka på "Finish" när programmet slutför.
  7.
  Starta om datorn om du uppmanas att göra så och konfigurera den nya grafikkortet inställningar som du vill ha genom att klicka på "Start", " Kontrollpanelen "och" Utseende och anpassning. " Klicka på fliken "Inställningar" i det nya fönstret som visas och välja upplösning och andra egenskaper som du vill. Klicka på "Apply" och "OK" för att göra de förändringar som träder i kraft.


Previous:nothing Next:hur mycket minne som finns i en 2GB sticka?

Relaterade artiklar


 • Hur man spelar en video genom datorn
 • gateway 2000 lp Mini Desktop G6-300 specifikationer
 • hur man spela upp ljud genom två ljudkort
 • hur man demonterar en HP ze4220
 • hur man rengör en HP 2605 bildtrumman
 • om DVD-projektor hyror
 • hur man återställer MP170 bläck
 • Inaktivera ett ljudkort i Windows XP
 • hur till vända på en Dell Studio bärbara datorer
 • hur man klona en dålig hårddisk