Dator > Felsökning Sony SnapLab

 • Felsökning Sony SnapLab


 • Kör ditt eget fotolabb från bekvämligheten av ditt hem med Sonys SnapLab Digital fotoskrivare (modell UP-CR101, släpptes 2005). Med denna u00A3 24 och 4 oz. enheten kan du ansluta minneskort direkt i skrivaren, navigera i skrivarens meny via den stora skärmen och skriva ut bilder utan att använda en ansluten dator. Dessa anvisningar kommer att hjälpa om du har problem med införande av en ny pappersrulle, är din SnapLab inte erkänna en installerad utskrift band eller du ser oönskade vita marginaler på dina utskrifter.
  1.
  Ta bort adaptrar pappersrullen från skrivaren, om du upplever problem med att ladda en ny pappersrulle. Öppna skrivarens baksida, dra tillbaka spaken låset (finns högst upp på skrivarens baksida) med tummen. Ta ut pappersrullen adaptrar (som skulle vara på plats att rymma rullar med större kärnor storlek 2UPC-C14), och stäng igen. Sätt in den mindre papper kärna i mitten av pappersrullen, och se till att kanterna på pappersrullen är jämna och lindad hårt. Öppna den främre panelen på maskinen genom att ta tag i kanterna med båda händerna och dra den nedåt. Tryck på rulle frigöringsknappen (sitter på höger, innanför panelen) och dra det gamla ur pappershållaren. Öppna bakstycket igen genom att trycka spärren på toppen av maskinen. Sätt i det nya pappersrulle med etiketten pil som pekar bort från dig och mot maskinen. Ta bort etiketten. Stäng den bakre luckan.
  2.
  Kontrollera att utskriften bandet är korrekt installerad om du får ett meddelande på panelen som lyder "ingen färgbandskassett. " Swing öppna sidan dörren (sitter på höger sida av skrivaren, om du söker på framsidan). Med de utsatta band mot framsidan av maskinen, skjut färgbandskassett mot vänster hela vägen i den exponerade höger sida av enheten i 90 graders vinkel. Skaka kassetten spolen (den längst bort från botten) motsols för att ta upp extra slack. Stäng sidoluckan.
  3.
  Justera bilden på papper, om du ser en out-of-place vit marginal på dina utskrifter. Använd displayen kontrollpanelen för att välja "Skriv ut"-fliken (den fliken i centrum). Till höger ser du "Skriv ut position inställning," featuring ett "X" värde och ett "Y" värde. Trycka på en av pilarna till vänster eller höger justerar värdet 2mm. "X" justeringar kommer att flytta bilden till vänster eller höger på papperet. "Y" justeringar kommer att flytta bilden uppåt eller nedåt på papperet. Layouter för tryck ståndpunkten är synliga genom förhandsgranskningsläge, som visas när du justerar.


Previous:nothing Next:hur man öppnar en Microsoft EGR tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man använder SanDisk Cruzer
 • hur man byter en bärbar hårddisk
 • min dator kommer inte att spela upp ljud om det körs på batteri
 • hur man använder Kodak fotopapper med HP 1600
 • Inaktivera Windows Filskydd, återställning och säkerhetskopiering
 • hur du uppdaterar en Phoenix-Award BIOS
 • Inaktivera ett ljudkort i Windows XP
 • Hur tar jag bort en otillgänglig skruven från D-enheten av en Dell 4600?
 • Hur storleksändra en bild på en Epson PictureMate
 • hur man överklocka Core 2 Duo 680i