Dator > Dell Dimension c521 felsökning

 • Dell Dimension c521 felsökning


 • Dell Dimension C521 stationära dator låter normalt du köra programvara och kringutrustning utan incidenter. Tyvärr kan elektronisk utrustning stöta på problem, så om du stöter på problem när du använder din Dimension C521, felsöka det att räkna ut orsaken. Om du hittar orsaken till problemet är något du kan fixa enkelt själv går vidare och åtgärda problemet. Du kan hitta dock att problemet kräver vägledning från Dell's kundtjänst och hjälp av en lokal verkstad.

  Du behöver:
  bomullspinne

  Allmän felsökning


  1
  Slå på datorn genom att trycka på "Power"-knappen. . Om datorn redan är igång, starta om den genom att klicka på "Start" eller Windows-knappen på verktygsfältet eller genom att hålla ner "Power"-knappen tills datorn startar om, om den är fryst.
  2.
  Tryck på "F12" på tangentbordet så fort du ser att skärmen visar "Dell"-logotypen. Den här skärmen visas innan operativsystemet startar.
  3.
  Använd tangentbordets pilknapparna för att markera "Starta till Utility Partition" i listan över alternativ som visas på nästa skärm. Tryck på "Enter" för att slutföra ditt val och fortsätta på.
  4.
  Tryck på piltangenterna för att flytta genom valen i Dell Diagnostik huvudmeny skärm. När du har markerat det test som du vill starta, tryck på "Enter".

  Belysning på framsidan


  1. Slå
  på datorn och starta om operativsystem genom att trycka på "Power"-knappen. Vänta tills lamporna på frontpanelen för att börja blinka och lyser sedan.
  2.
  Ta datorn till en verkstad eller kontakta Dells kundtjänst om bara "3" lyser belysta. Detta tyder på att datorns processor har misslyckats och måste servas.
  3.
  Stäng av datorn om både "3" och "4" ljus är tända, eftersom det indikerar ett problem med minnesmodulerna. Ta bort datorns sidopanelen genom att skjuta tillbaka den och sedan dra bort den från datorn.
  4.
  Avinstallera alla, men en minnesmodul genom att rotera metall klämmorna bort av moduler och skjuta dem försiktigt ur sina platser. Starta om datorn med en modul och sedan stänga av den och starta om den med två, och fortsätta att installera ytterligare en modul och starta om datorn för att se om en av modulerna är defekt.
  5.

  Stäng av datorn om den "2" och "3" tänds. Dra ur datorns nätsladd och alla kablar data, sedan installera om alla av dem och starta om datorn. Service på datorn om samma tänds igen.


Previous:nothing Next:hur man synkroniserar en mottagare & en Microsoft Wireless Notebook Mouse 6000

Relaterade artiklar


 • hur kopiera system filer till en hårddisk
 • hur man överklockar en AMD Athlon 3800 +
 • hur du skickar komprimerade bilder i Mac OSX
 • Vilka är de viktigaste komponenterna i ett system ombord?
 • hur du återvinner bror bläck
 • hur man överklockar en AMD X2 3800 +
 • hur man använder en iBook att titta på DVD-skivor på en TV
 • hur man ändrar nycklar programmeras att använda funktionerna på en Compaq Presario C700
 • hur man ansluter en fläkt till en AMD 6000
 • minne kompatibilitet