Dator > hur man uppgraderar en Dell Latitude 810C

 • hur man uppgraderar en Dell Latitude 810C


 • Om du har ägt en Dell Latitude bärbar dator för någon längre tid, det finns en god chans att du har minst ansåg att uppgradera sin hårdvara. Sanningen är, hårdvara uppgraderingar kommer sannolikt att bli en realitet för en laptop ägare. Delar av bärbara datorer som ofta uppgraderas omfatta hårddisken, RAM och processor, på grund av att de är de tre komponenter som mest påverkar en bärbar dator prestanda. Byta någon av dessa maskinvaruenheter kräver att du demontera datorn till viss del

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  Kreditkort eller plektrum.
  Platt skruvmejsel.
  ESD armband.

  hårddisk ersätter


  1.
  Stäng av datorn genom att använda operativsystemets Start-menyn. Koppla bort nätsladden och alla externa enheter. Stäng bildskärmen och ställ sedan in den bärbara datorn ner med öppningen kanten vänd mot dig.
  2.
  Ta ut batteriet ur sitt fack i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort den inre Phillips-skruv som fäster hårddisken till det övre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Dra hårddisken ur facket och lägg den åt sidan.
  3.
  Placera den nya hårddisken i det tomma facket. Tryck på enheten tills du hör ett svagt klick: Det betyder att hårddisken är ansluten till moderkortet. Byt enda fästskruven.

  Byta RAM


  1.
  Ta bort den inre Phillips-skruv som håller minnet locket till mitten av den bärbara datorn botten hölje . Avlägsna plastskyddet från den bärbara datorn.
  2.
  Dra isär klämmorna på varje sida av minnesmodulen i facket. Luta modulen uppåt i 45 graders vinkel, lyft sedan ut modulen ur sin minnesplats. Upprepa detta för varje modul du tar bort.
  3.
  Placera den nya modulen inne i tomma minneskortplatsen. Passa in skårorna på minnesmodulen med skårorna inuti den tomma kortplatsen. Tryck ned på modulen tills klämmorna snäpper på plats. Upprepa detta för varje modul du installerar.
  4.
  Tillbaka minnesfacket s plastkåpa och dess Phillips-skruv.

  Processor ersätter


  1.
  bort de fyra skruvarna på undersidan av höljet som är märkt "K. " Placera den bärbara datorn nedåt och öppna bildskärmen så långt som möjligt.
  2.
  Sätt en hård bit tunn plast --- till exempel en gitarr plocka eller kreditkort--i den högra sidan av tangentbordet. Börja med att bända den uppåt och ut ur den bärbara datorns bas. Luta den uppåt tills undersidan av tangentbordet är tillgänglig. Koppla loss flatkabeln från moderkortet och sedan ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  3.
  Använd en platt skruvmejsel för att bända upp gångjärnsskyddet från den bärbara datorns hölje. Gångjärnsskyddet är den stora plastbit som täcker displayen gångjärnen. Använd samma skruvmejsel för att lossa spärrarna behålla som säkrar processorns kylning församling till övre högra hörnet av moderkortet. Lyft kylning församling bort av processorn och ut ur den bärbara datorn.
  4.
  Vrid processorns platta huvud motsols låsning för ett halvt varv. Ta tag i processorn och sedan lyfta det rakt upp och ut ur sin sockel. Ställ den åt sidan.
  5.
  Reverse föregående steg för att installera den nya processorn och återmontera den bärbara datorn. Applicera ett tunt lager värmeledande fett jämnt över processorns yta innan du byter processorns kylning församling.

  Tips och varningar


 • Använd ett ESD (elektrostatisk urladdning) remmen förhindra elektriska skador på ditt moderkort.

Previous:nothing Next:hur du återställer din pc grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar CD-bränning på alla CD-enheter i Win XP
 • ljudet drivrutinen för Lenovo 3000 G400 kommer inte att installera
 • hur reparera tangentbordet för en Acer TravelMate 230
 • hur du tar bort baksidan av en Compaq Presario 700 bärbar dator
 • hur man bygger de hetaste gaming dator
 • hur man kan öka den interna Wi-Fi på en bärbar dator
 • hur man återställer en Logitech mus på en Dell bläddra pekplatta
 • hur du överför data från en stationär dator till en bärbar dator
 • hur man patch en Ethernet nätverkskabel sladd
 • hur man uppgraderar ett ASUS-kortet laptop video