Dator > toner påfyllning metoder

 • toner påfyllning metoder


 • I ett företag som producerar stora mängder av laser tryckta material, som ersätter den Toner kan bli dyrt. . För att spara pengar och vara mer miljövänligt, fler företag och enskilda väljer att fylla på sina toner i stället betala för en ny. Flera metoder kan användas för att fylla en tonerkassett. Detta beror på att varje tillverkares patronen är annorlunda.

  Dra och Refill

  Det enklaste sättet att fylla toners, på Koppla och fyll metod innebär att man använder en robust instrument för att dra ut kontakten till toner. Då resterna av den senaste omgången av toner kan tömmas. Att vara noga med att inte spilla den nya refill toner, kan det hällas i patronen. Gör toner som använder denna metod för återfyllnad inkluderar Brother, Lexmark och Konica, bland andra.

  Skruva Refill

  Bara skruva loss och fylla på. Detta är en enkel metod för återfyllnad och flera tillverkare använder sig av den, såsom HP, Epson och Samsung. En keps eller kontakten hålls på plats av en rad skruvar, storlek beroende på den enskilda patronen. Att fylla på, är allt som krävs för att skruva loss skruvarna, ta bort locket och fyll på. När påfyllda bläckpatroner av detta slag är det viktigt att inte förlora skruvarna eftersom detta kommer att resultera i toner läckande när ersättas inom skrivaren.

  Smält och Refill

  Inte alla cylinderampuller är utformade så att användaren kan fylla på dem lätt. Vissa kräver ett hål som ska borras eller smält i plasten. Detta krävs för att toner kan hällas in i patronen. Specialiserade verktyg finns tillgängliga för att utföra detta jobb, men någon borr eller värme verktyg kan användas.

  cirkulär Twist

  Vissa moderna tonerkassetter, t. ex. de som används av OKI och Dell, är röret formade och kan enkelt fyllas på genom att vrida för att öppna ett hål. Toner kan sedan hällas i kassetten innan du vrider på plats igen. Denna form av patron gör påfyllning toner snabbt och enkelt.

  Professional

  Skicka ditt toner bort till en professionell toner företag, där det kommer fylla på toner och skicka tillbaka den till dig för en liten avgift, mycket mindre än den Avgiften för en ny tonerkassett. Ofta företag som erbjuder denna tjänst erbjuder också ett utbyte rabatt för återvändande används toner, som de kan fylla på och sälja. I gengäld får du en rabatt mot dina nya toner. Detta kan vara ett mer lönsamt alternativ för dem oförmögna eller ovilliga att manuellt fylla på toner.


Previous:nothing Next:hur man byter min IBM Thinkpad moderkort

Relaterade artiklar


 • felsökning av en USB-överföring
 • Vad är typer av datorer som används för ingenjörsarbete?
 • Inaktivera ett ljudkort i Windows XP
 • hur man installerar separat dator DVD-och CD-spelare
 • Inaktivera ett tangentbord i Windows CE
 • hur till låsa upp en HP Pavilion dv2174cl
 • historia termisk skrivare
 • hur du ställer Epson 4800 pro stylist för att skriva ut på velängpapper
 • hur man uppgraderar en HP dv9700 med bluetooth
 • HP kompatibel interna trådlösa nätverkskort