Dator > hur man rengör en HP 2605 bildtrumman

 • hur man rengör en HP 2605 bildtrumman


 • HP Color LaserJet 2605 skrivare använder tonerkassetter att skriva ut på olika former av tryckta medier, såsom brev eller A4-papper och kuvert. Över tid kan lös toner bygga upp inuti skrivaren, på tonerkassetter och bildtrumman. Rengöring av HP 2605 trumman kräver att du torka av lös toner från patronerna och patronen bostäder och sedan kommandot skrivaren via kontrollpanelen eller HP ToolboxFX rengöra skrivarhuvudet pappersbanan

  Du behöver:. .
  Handskar
  Luddfri mikrofiber dukar.
  Oanvända vitt Letter-eller A4-papper.

  tonerkassetter och Bostäder


  1.
  Stäng av HP Color LaserJet 2605 skrivare. Sätt på dig handskar för att skydda händerna från toner exponering. Öppna och bläddra ned den främre luckan.
  2.
  Kontrollera vänstra hörnet ovanför den svarta bläckpatronen för den blå-färgad patron rengöring av verktyg. Skjut verktyget horisontellt längs kassetten från vänster till höger sedan vänster igen. Upprepa processen, rengöra kassetten från sida till sida minst fyra gånger, sedan tillbaka verktyget tillbaka till sitt ursprungliga läge. Torka bort återstående toner från området och andra patroner som behövs med luddfri microfiber dukar.
  3.
  Fäll upp den främre luckan. Sätt på skrivaren och vänta på den röda lampan att lysa grönt. Se till att en av pappersmagasinen är laddad med oanvänt vitt Letter-eller A4-papper.

  Print Media Path Använda Kontrollpanelen


  1.
  Tryck på "Select "nyckel med bocken få upp menyn alternativ på kontrollpanelens display när du är klar rengöra bläckpatronerna och bostäder. Tryck på "Pil vänster" eller "Pil höger" för att välja "Service" och sedan trycka på "Välj" igen. Markera "Rengöring Mode" och tryck på "Välj" för att skriva ut en sida.
  2.
  Kasta papper. Om skrivaren inte begär ytterligare papper, ta bort och ladda om papperet.
  3.
  Tryck på "Välj" för att påbörja rengöringsprocessen. När processen avslutas, kasta bort papperet. Upprepa proceduren om nödvändigt för att grundligt rengöra trumman och resten av de tryckta medierna vägen.

  Print Media Path Använda HP ToolboxFX


  1.
  Öppna HP ToolboxFX när du är klar rengöra bläckpatronerna och bostäder. Dubbelklicka på "HP ToolboxFX" ikonen på skrivbordet eller välj "HP" och sedan "HP Color LaserJet 2605 Series" och sedan "HP ToolboxFX" under "Alla program" från Windows "Start"-menyn.
  2 .
  Välj "Felsökning" fliken. Klicka på "Underhåll" och sedan "Rengöring Sida" och sedan "Skriv ut". En sida bör skriva ut som ett mönster på den. Ställ in sidan åt sidan.
  3.
  Töm papper från vilken pappersfack du använder. Placera sidan med mönster nedåt i ett av magasinen.
  4.
  Klicka på "Clean" på HP ToolboxFX skärmen för att påbörja rengöringsprocessen. Kasta sidan när du är klar. Upprepa rengöringen om det behövs.

  Tips och varningar


 • Om du har toner på hud eller kläder, inte tvätta bort det med varmt vatten. Använd alltid kallt vatten som värme kan aktivera toner.

Previous:nothing Next:Hur tar jag bort en otillgänglig skruven från D-enheten av en Dell 4600?





Relaterade artiklar


 • hur skickar signal för PC till TV seriell adapter
 • om diskettenhet problem
 • Felsökning av en HP USB VGA personliga webbkamera
 • IBM Thinkpad R51 standard alternativ
 • Hur du tar isär en hp pavilion zd8000
 • hur man bränner en ISO bild till en användbar disk
 • hur man återställer bios lösenord på en Dell Latitude D610
 • hur till vända en gammal dator i ett nätverk brandvägg & antivirusprogram
 • hur man uppgraderar en Compaq Armanda M700
 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon