Dator > USB till 9-stifts kabeltyper

 • USB till 9-stifts kabeltyper


 • USB-kablar ansluta kringutrustning --- som möss, tangentbord, skrivare och bärbara medier --- till datorer. . USB, vilket står för "Universal Serial port," är industristandard för anslutning av dator-relaterade elektronik till varandra. En 9-polig kabel, eller RS232, ansluter många av samma kringutrustning som USB och en bildskärm till en dator. En USB till 9-pin adapter kabel kan information överföringar mellan en enhet med en USB-port och en enhet med 9-stifts port. Denna kabel ansluter i allmänhet äldre kringutrustning till nyare datorer.

  USB 1. 0, 2,0 eller 3,0

  Under 1996 Ajay Bhatt, som arbetar för Intel, utvecklat i samarbete USB-teknik, skapa en branschstandard enheten för att ansluta datorer och kringutrustning . Införandet av USB 2. 0 under 2000 och USB 3. 0 under 2008 förbättrats avsevärt dataöverföringshastighet för att möta de ständigt ökande behov av modern datorer. Som ett resultat, 1,0 USB, 1,1, 2,0 och 3,0 kablarna är alla på marknaden. Alla USB-kablar och portarna är kompatibla med varandra. För att säkerställa högsta överföringshastighet, leta efter kablar som är avsedda för minst USB 2. 0. Du kan hitta billigare kablar, dimensionerade för USB 1. 0 eller 1. 1, men de skickar långsammare signaler.

  Inkompatibiliteter

  Trots att de har liknande funktioner, inte alla USB-och RS232-kablar är kompatibla med din dator. Spänning frågor och saknade drivrutiner på en dator oftast orsakar oförenligheter, enligt elektronik expert Lammert ring och hobby. Skillnaderna är ofta specifika för en viss dator eller drivrutiner, så du kanske inte kan veta i förväg om en viss kabel kommer att fungera.  Enligt ring och hobby, undvika att köpa de billigaste kablarna och läsa användarrecensioner av varje produkt innan de köper en kabel. Om andra kunder rapport kompatibilitetsproblem, se om de ange vilka operativsystem de använder och vilka program de använder dem för (se referens 3). Kablar och adaptrar som följer med installations-cd är en säkrare satsning eftersom de tillhandahåller drivrutiner för datorn för att förbättra överensstämmelsen.

  1-till-1 eller Multiport

  Vid anslutning av enheter, rekommenderar ring och hobby med kortare kabellängder. USB till RS232-kablar kommer i allmänhet i längder på en, tre och sex meter. Du kan också hitta adaptrar som omvandlar USB till RS232 utan kabel RS232 till USB-adaptrar att effektivisera kabeltrassel. Adaptrar gör det möjligt att konvertera flera RS232 ingångar till en enda USB-utgång.


Previous:nothing Next:den snabbaste dator chips

Relaterade artiklar


 • specifikationer av IBM a31p batteri för bärbar dator
 • hur man uppgraderar en HP dv9700 med bluetooth
 • instruktioner om hur man raderar en hårddisk
 • 1235 phaser xerox specifikationer
 • hur man hittar hårddiskar installerade på datorn
 • Vista-kompatibla DVD-brännare
 • hur du ansluter en USB-skrivare till en router
 • Intel Centrino vs Intel Duo core 2
 • hur till låsa upp en Compaq c563nr
 • användningsområden för outnyttjade bläckstråle bläck