Dator > Hur man monterar en 2.4GHz antenn till en bärbar USB-

 • Hur man monterar en 2.4GHz antenn till en bärbar USB-


 • Trådlösa hemmanätverk fungerar vanligen på 2,4 gigahertz (GHz) för att ge en Wi-Fi-signal för mottagning av trådlösa enheter som bärbara datorer. Montering av en 2,4 GHz USB Wi-Fi-antennen till en laptop, kan bättre mottagande än om antennen var interna. Den externa USB Wi-Fi-antennen monteras direkt i en USB-port för att få trådlös åtkomst genom program som är integrerade med den bärbara datorns operativsystem. Drivrutinerna som används för interna Wi-Fi måste vara avstängd samt

  Du behöver:.
  Extern USB Wi-Fi-adapter installationsskivan.
  Trådlösa hemmanätverk.


  1.
  Klicka på "Start". Välj "Kontrollpanelen" från popup-fönster.
  2.
  Dubbelklicka på "System" fliken längst upp i fönstret som visas. Klicka på Maskinvara "-fliken längst upp i det nya fönstret som visas.
  3.
  Klicka på" Enhetshanteraren "i fönstret. Klicka på ikonen" + "bredvid" Nätverk adaptrar "i den vänstra kolumnen i det nya fönstret som visas. Dubbelklicka på" Wireless Komponent "som framkommit under" Nätverkskort. "
  4.
  Välj" Använd inte denna enhet (inaktivera) "från" Användning av enhet "i rullgardinsmenyn längst ner i det nya fönstret som visas. Klicka på" OK "knappen för att stänga fönstret.
  5.
  Stäng fönster som fortfarande är öppna genom att klicka på den röda" X "i övre högra hörnet. Starta om datorn.

  6.
  Sätt i installationsskivan som följer med externa USB Wi-Fi-adaptern i skivöppningen av den bärbara datorn. Dubbelklicka på ikonen på skivan när den visas på skrivbordet. Dubbelklicka på installationsprogrammet som är inne i skivan. Följ menykommandon för att installera programmet på den bärbara datorns hårddisk. Starta om datorn när installationen är klar.
  7.
  Sätt i USB-kontakten på den externa USB Wi-Fi-adapter i USB-porten på den bärbara datorn. Vinkla änden av adaptern hans stav antennen i den allmänna riktningen för det trådlösa hemnätverket.
  8.
  Starta USB Wi-Fi-adapter trådlösa program genom att välja den från "Start"> , "Alla program" pop-up menyn.
  9.
  Följ menyn fråga skärmarna för att konfigurera inställningarna för den externa USB Wi-Fi-adapter. Klicka på "Apply" knapp på skärmen när du är klar. Stäng programmet genom att klicka på den röda "X" i övre högra hörnet.
  10.
  Starta standard webbläsare medföljer operativsystemet genom att välja det från "Start"> "Alla ansökningar" pop-up menyn. Använd webbläsaren för att ansluta till Internet nu att den externa USB Wi-Fi-adapter har monterats på den bärbara datorn.


Previous:nothing Next:hur man uppgraderar ett Phoenix Award BIOS

Relaterade artiklar


 • hur reparera de fysiska skadorna på en hårddisk
 • Compaq Armada M300 333 MHz specifikationer
 • hur man konfigurerar en Acer Bluetooth
 • hur man använder en Acer Aspire One
 • hur man justerar hög upplösning på en LCD-skärm
 • kretskort verktyg
 • hur man hittar en CMOS-batteri i en Dell laptop
 • hur man uppgraderar minnet i en dator med Xandros i linux
 • hur man överklockar en Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz
 • hur man bränner en avi som en data-CD