Dator > Hur man använder en Compaq Presario 1200 bärbar dator som en extern bildskärm

 • Hur man använder en Compaq Presario 1200 bärbar dator som en extern bildskärm


 • Du kan använda din Compaq Presario 1200 bärbar dator som en extern skärm, antingen som huvudskärm till din dator eller som en andra. Detta är dock annorlunda med att använda en vanlig bildskärm eftersom bärbara datorer inte har grafikkort att plugga in till. Istället måste du ladda ner programvara som gör att datorn för att skicka video information över ett nätverk eller Ethernet tråd. Antingen ansluta både din Compaq Presario 1200 och din stationära dator till hemnätverket, eller så använder en korsad Ethernetkabel för att länka de två tillsammans.

  Välj din programvara


  1
  Använd ScreenRecycler att ställa in din Compaq Presario 1200 som en. extern bildskärm om din andra dator använder Apple OSX operativsystemet. ScreenRecycler är utformad för att arbeta med det OSX operativsystemet, men det kommer fortfarande att fungera med Windows operativsystem på din bärbara dator. Den senaste utgåvan av ScreenRecycler kommer att kosta dig, men du kan ladda ner en grundläggande tidigare versionen gratis. Den fria programvara kan vara mer glitchy och så drabbas av en tillfällig försening i behandlingen bilden, men det gör jobbet.
  2.
  Använd Zonescreen att ställa in din Presario 1200 bärbara dator som en extern skärm om du inte behöver använda skärmen för att spela hi-def video eller grafik spela intensiva spel. Zonescreen är gratis att ladda ner men det är ett gammalt projekt och har slutat att utvecklas. Detta innebär att det kan bli en fördröjning på displayen när datorn utför intensiva funktioner, till exempel titta på video.
  3.
  Hämta MaxiVista om du behöver använda skärmen för intensiv processer . MaxiVista är inte gratis, men det är mer avancerat än ZoneScreen och sällan lider eventuella förseningar. Det ger en bra upplösning och bildfrekvens kan titta på videor och spela spel.

  Konfigurera


  1.
  Anslut din stationära dator och Presario 1200 bärbara dator till hemnätverket . Detta innebär antingen att ansluta dem till din router med hjälp av kablar, pluggning trådlösa nätverkskort till dem (men de flesta moderna bärbara datorer kommer att ha en inbyggd trådlös nätverksadapter) eller en kombination av dessa två saker.
  2.

  Anslut dem med en Ethernet-kabel om du inte använder ett hemnätverk. Anslut ena änden i Ethernet-kortplatsen på baksidan av din dator och den andra till baksidan av din Presario 1200.
  3.
  Installera ditt valda program. Detta kommer att sända och ta emot information via nätverket om tillståndet på skrivbordet skärmen. Ladda ner programvara för att både din dator, för att skicka information, samt till din bärbara dator för att ta emot och visa information. För detaljerade instruktioner om hur du använder varje program, använd programmets Hjälp-funktionen eller se på tillverkarens webbplats.


Previous:nothing Next:Felsökning av en oförmåga att få tillgång till DVD-enheter

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Hewlett-Packard
 • Hur installerar jag Flash uttrycka kompakt adapter?
 • Hur man återskapar en skadad & oigenkännlig hårddisk
 • hur man ansluter en Mac-dator till en overhead videoprojektor
 • hur du ansluter en USB-skrivare till parallellporten
 • hur du uppgraderar Alienware m5550 laptop
 • hur man demonterar en Toshiba Satellite Pro 490cdt bärbar dator
 • hur man återställer en Logitech mus på en Dell bläddra pekplatta
 • vad är en DC-adapter?
 • hur du flyttar skärmen på en bärbar dator