Dator > hur man bygger en ultimat PC

 • hur man bygger en ultimat PC


 • Bygga en yttersta PC är ett företag som kräver omfattande forskning och investeringar. En high-end PC kräver avancerade hårdvara, som i allmänhet kostar mer än hårdvaran som driver en typisk PC. Du kan skumma av en del hårdvara (t. ex. DVD-enheter) när du bygger din best till dator, men du kan absolut inte skumma på andra delar som processorn. Varje del har en betydande roll i hanteringen information, driver datorn, och se till att datorn på rätt sätt kör, så du måste ha alla nödvändiga hårdvaran.

  Du behöver:
  datorväska
  . Grafikkort.
  Processor.
  Minst 8 GB RAM.
  DVD-enhet.
  Strömförsörjning.
  Moderkort.
  Hårddisk.


  1.
  Välj en effektiv ärendehantering. Ärendet bör innehålla minst två kylaggregat och byggas för att cykla luft så effektivt sätt som möjligt. High-end datorer sätta ut en hel del värme, och om de inte är svalnat kan hårdvaran lider avsevärd skada.
  2.
  Välj ett moderkort som kan stödja en high-end processor , grafikkort, massor av RAM och annan maskinvara du kommer att installera, såsom den nuvarande Socket 1366 moderkort som har stöd för de närvarande avancerade Intel processor: den i7 core. Du måste välja ett moderkort som använder AMD socklar om du vill använda en AMD-processor. Titta på hur mycket RAM moderkortet kan stödja också:. Se till att det är minst 8 GB, eller din dator inte kommer att utnyttja dess potentiella makt
  3
  Välj en multipel kärna. processor. Processorn du kan välja beror på moderkortet du väljer. Välj alltid en multi-core processor, dock. Dual-core, quad-core och 6-core processorer är nu de vanliga processorer i datorns värld. De hanterar information mycket snabbare och mer effektivt än single-core processorer. Ju mer kärnor processorn har, desto snabbare information på din dator ska behandlas.
  4.
  Köp ett grafikkort som har minst 2 GB minne, kan göra skuggor och har en flera GPU. Grafikkort kan nu stödja mer än en GPU, vilket innebär att de är snabbare, effektivare och erbjuda bättre övergripande grafik bearbetning. Till skillnad processorer, kan du vanligtvis välja mellan olika tillverkare när det gäller grafikkort.
  5.
  Välj ett kraftfullt nätaggregatet. En nätdel saknar kraft kommer inte att kunna hantera kraven på en kraftfull system. Välj en som är minst 700 watt. Var uppmärksam på kontakter också. Olika moderkort kräver olika kontakter: Ett moderkort kräver en 20-pin kontakt för ström, då måste du köpa en 20-pin kontakt, medan du måste köpa en 24-stiftskontakt om moderkort kräver en 24-stiftskontakt
  6.
  Köp en kompatibel DVD-RW och DVD-enhet. DVD-enheter kan spela CD-skivor samt DVD, så det är meningslöst att köpa en cd-bara-enheten. Men måste du köpa kompatibla enheter. De flesta moderna enheter är SATA-enheter, som kräver en SATA-kabel för att ansluta. Du måste ha en enhet nätaggregat med SATA-utrustade kablar. Liksom de flesta medieenheter, typiskt moderna nätaggregat är utrustade med SATA-kablar.
  7.
  Köp en kompatibel, snabb och stor hårddisk. Hårddiskar har ökat betydligt i storlek, och många modern stil rymmer över en terabyte kapacitet. Moderna hårddiskar har antingen SATA-anslutningar eller både SATA och IDE-kontakter, så se till att din nätdel har erforderlig kontakter. Köp en hårddisk som är minst en 32 MB cache, som en större cache bättre prestanda.

  Tips och varningar


 • Du kan enkelt se skillnaden mellan SATA anslutningar och IDE anslutningar: SATA-anslutningar är betydligt mindre än IDE-kontakterna, och IDE-kontakter har metallstift, medan SATA-anslutningar inte.

Previous:nothing Next:hur man ansluter en iMac till en HP LaserJet 4250

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en thinkpad cpu
 • hur man bygger en ultimat PC
 • Hur fungerar ett trådlöst fungerar kommunikationen kort?
 • hur du överför bilder från en DVD till en cd
 • hur man installerar iso bild ms Service Pack 3
 • hur man rengör laptop linser
 • hur man bränner en ISO bild till en användbar disk
 • hur man rengör fläkten inuti en HP tx1320 oss notebook pc
 • instruktioner för överföring av Zune låtar till en dator
 • Hur hittar jag IP-adressen på en HP LaserJet 4000-skrivarserien?