Vad är typer av datorer som används för ingenjörsarbete?
Dator > Vad är typer av datorer som används för ingenjörsarbete?

 • Vad är typer av datorer som används för ingenjörsarbete?


 • Datorer har blivit en väsentlig för alla branscher, och de som rör bank, finans, kundhantering, marknadsföring eller teknik kräver datorer för att slutföra sina dagliga funktioner. Datorer görs för tekniska ändamål kallas tekniska arbetsstationer. Engineering uppgifter har också blivit så diversifierat att dessa datorer har anpassats i olika kategorier.

  High Performance för matematik Beräkningar datorer

  Hela området teknik är baserad på matematik, oavsett om det innebär trigonometriska funktioner, geometriska operationer, fysik lagar, finansiella data, härledning och andra arbetsstationer teknik. Dessa funktioner kräver snabba och korrekta beräkningar för att utföra uppgifterna. Denna kategori av datorer är specialiserade att utföra alla matematiska mechanations och används främst i forskningslaboratorier, finansiella institut och laboratorier fysik.

  High Performance Graphics-Oriented datorer

  En annan viktig aspekt av teknik är 3D-simulering. Oavsett om det är Arkitektur, medborgerlig teknik, grafik teknik eller software engineering, alla kräver hypoteser som ska testas. Innan utvecklingen av högpresterande, grafik-orienterade datorer, var det mycket svårt för forskare och ingenjörer för att testa sina hypoteser på någon av plattformarna. Med utvecklingen av tekniska arbetsstationer, hypotesprövning och simulering av idéer har blivit lätt och implementeras på högpresterande grafik datorer. Tidigare var en stor budget till forskning, och mycket tid investeras för att nå resultat, men med hjälp av tekniska arbetsstationer, dagens slutsatser är snabba och korrekta.

  Högpresterande Operation datorer

  När kontanter tas ur en bankomat eller en online-biljett reserverade, det finns en osynlig hög prestanda, drift-orienterade dator utför sin verksamhet på backend. Dessa typer av datorer har revolutionerat den information industrin, och nästan alla företag är nu beroende av att dess IT-sektorn att generera vinst. Customer Relationship Management (CRM) system utföra specifika åtgärder, såsom call-center verksamhet och kund databashantering. Likaså utför Enterprise Resource Planning (ERP) integrerade verksamheten och ökar produktiviteten i verksamheten. Denna kategori av datorer har gjort en betydande inverkan på den globala arbetande sektorn och den kontinuerliga avancemang ger betydande resultat.


Previous:nothing Next:hur du lägger till minne till Windows Media Player 7.1 för en Pocket PC

Relaterade artiklar


 • hur man fixar ett gångjärn på en HP laptop
 • hur man rengör laptop linser
 • om DVD-projektor hyror
 • information om Molex 4-pin
 • hur man styr bakgrundsbelyst tangentbord på en bärbar pc
 • vad är en GeForce 8600 GT smal?
 • hur man ansluter en bror trådlös skrivare
 • hur man identifierar en moderkortet
 • hur man byter en QX6700 processor
 • Lägga till en PATA-kontakt till ett ATX-moderkort