Dator > Hur köper jag bärbara datorer från nätbutiker?

 • Hur köper jag bärbara datorer från nätbutiker?


 • Att köpa en ny dator eller laptop är en spännande händelse, en ofta bearbetade med obeslutsamhet och förvirring. Besök i datorbutiker och stora butiker låda kan lämna dig känslan mer förvirrad eftersom fördelarna för varje modell och märke är listade efter säljarna. Tala till familj och vänner för det verkliga livet vittnesmål kan vara till nytta för att bistå i förträngning ner ett varumärke, modell och funktioner lista. När du har bestämt vad det är du vill köpa, ett enkelt och stress fri väg att köpa ny dator eller laptop är att köpa den på nätet.

  Du behöver:
  liten mejsel som
  . Minnesmoduler.
  Antistatarmband.


  1.
  Bestäm vilka funktioner du letar efter i en ny bärbar dator och besöka flera shopping sök webbplatser motor jämförelse för att se en uppdelning av modellen och funktioner liksom den nedersta raden priset, inklusive eventuell fraktkostnad, från varje online-återförsäljare. Detta är ett bra sätt att jämföra äpplen med äpplen.
  2.
  Begränsa ditt val ner till två eller tre online försäljare, beroende på pris och besöka varje webbplats direkt. Även om det, granska datorns exakta tekniska specifikationer för att märke och modell. Kontrollera att den bärbara datorn är fabriken ny och inte renoverade. Renoverad betyder att det har fastställts och inte längre anses helt nya. Krafsa ner all information som hjälper dig att bestämma det slutliga urvalet.
  3.
  Granska varje webbplats politik för återvändande, att göra vissa du är bekväm med sina föreskrifter. Vissa återförsäljare online ut en utsättning avgift för att återgå elektronik om objektet har tagits bort från rutan (även om det aldrig har använts). Var uppmärksam på alla återvändande regler innan du gör dina inköp.
  4.
  Undersök bärbara modeller samt de webbplatser på utsidan online översyn webbplatser. Det finns många webbplatser som erbjuder verkliga recensioner av olika bärbara märken och modeller, liksom vittnesmål av köpupplevelsen med återförsäljare online. Kontrollera att du är bekväm med den information du får och tänk på att en eller två ogynnsamma omdömen i ett hav av positiva recensioner är vanligt. Det är omöjligt att göra varje kund nöjd.
  5.
  Granska din lokala annonser innan du köper, att vara säker på att du inte kan hitta ett bättre pris lokalt. Oftare än inte, är detta inte fallet, men det kan löna sig att dubbelkolla. Vissa Big Box butiker ska erbjuda låga priser laptops som lockvaror för att få uppmärksamhet av allmänheten och att dra in dem i butiken.
  6.
  Köpa den bärbara datorn är den lättaste delen av processen, när du har gjort ditt beslut om återförsäljare och objektet. Lägg bara till artikeln i dina webbutik på hemsidan, följ alltid kolla in och angett ditt kreditkortsnummer. Din post kommer normalt fram inom två till fem arbetsdagar.

  Tips och varningar


 • Läs det finstilta för att vara säker objektet är fabriken nytt och de tekniska specifikationerna inte har ändrats.
 • Om du får en obehaglig känsla om en webbplats, promenad. Köp inte en dator på nätet om det inte kommer med några garantier. Detta är en röd flagga att det kan finnas vissa problem med den bärbara datorn eller online-återförsäljare

Previous:nothing Next:digital hinote ultra 2000 Notebook specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man använder Kodak fotopapper med HP 1600
 • Hur du tar isär en XPS 1530
 • hur man simulerar en långsam dator
 • om DVD-projektor hyror
 • hur du uppgraderar processorn i en Dell CPX
 • skrivare som är kompatibla med eMachines
 • Toshiba Satellite M105-s3064 specifikationer
 • hur du kopierar en VCD till en cd
 • hur man byter spruckna skärmar Toshiba laptop
 • hur du ställer in en andra dator