Hur du tar isär en XPS 1530
Dator > Hur du tar isär en XPS 1530

 • Hur du tar isär en XPS 1530


 • Ta isär den bärbara datorn är ett utmärkt sätt att bekanta dig med din bärbara dator. Att kunna ta isär din egen laptop är också ett bra sätt att minska kostnader för att ersätta felaktig hårdvara eller uppgradera hårdvaran i din bärbara Dell XPS M1530 laptop. Att kunna ersätta misslyckats hårdvara och uppgradera komponenter i maskinen innebär att du inte behöver betala den branta priserna att ha en butik datorreparatör göra jobbet åt dig
  1.
  Förvandla din Dell XPS M1530 laptop, dra alla kablar och enheter som är anslutna, sväng din bärbara dator upp och ned och placera den så baksidan sidan är bredvid dig. Leta reda på batteriet i det nedre högra hörnet.
  2.
  Tryck batteriet-låsknapp som finns ovanför den högra sidan av batteriet, till höger för att frigöra batteriet från Dell XPS M1530 anteckningsbok. Ta bort batteriet och ta sedan bort de tre skruvarna längst ned i batterifacket med en stjärnskruvmejsel.
  3.
  Bort de fyra skruvarna längs kanten på minnesmodulen locket över vänstra sidan av batterifacket, ta sedan bort luckan. Sprid den vita klämmorna ut, bort från minnesmodulen, vilket gör att modulen för att höja uppåt. Dra ut modulen ur Dell XPS M1530 anteckningsbok noggrant. Rotera anteckningsbok 180 grader.
  4.
  Bort de fyra skruvarna som bildar en kvadrat i det nedre högra hörnet av Dell XPS M1530 anteckningsbok för att lossa hårddisken. Ta tag i hårddisken modulen längs den nedre högra kanten på datorn och försiktigt dra ut den. Vänd den bärbara datorn med rätt sida upp och placera den sida som öppnar upp närmast dig, öppna sedan skärmen så bred som möjligt.
  5.
  Wedge en skruvmejsel under omkopplarskyddet bakom den sista raden av nycklar, sedan försiktigt bända framsida täcka upp. Lägg locket med taket nere framför skärmen. Leta reda på vita reglaget täcka kontakten i mitten av där strömbrytarskyddet brukade vara. Dra den svarta behålla flikarna mot dig för att frigöra flatkabeln, ta bort flatkabeln från Dell XPS M1530 anteckningsbok, sedan bort omkopplarskyddet från den bärbara datorn.
  6.
  Dra i spaken omfattar, som ligger på vänster och höger sida av var strömbrytarhöljet brukade vara, bort från den bärbara datorn.
  7.
  Ta bort skruvarna ovanför "F5" och "Rulla" nycklar . Dra tangentbordet 1 tum mot bildskärmen, lyft sedan upp den bakre delen av tangentbordet och ställa in den, nycklar ner, framför musen styrplattan. Leta reda på flatkabeln som ansluter tangentbordet till den bärbara datorn. Ta tag i svart plast bar som pluggar i kontakten på den bärbara datorn och dra ur den bärbara datorn. Lyft och ta bort tangentbordet från Dell XPS M1530 anteckningsbok.

  Tips och varningar


 • Omvänd stegen ovan för att sätta ihop din Dell XPS M1530 anteckningsbok.

Previous:nothing Next:hur man högerklickar på en styrplatta macbook

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en HP Pavilion zd8215 grafikkort
 • hur man ansluter en bror trådlös skrivare
 • Hur man testar minnesmoduler
 • hur man kan kontrollera för maskinvaruproblem
 • hur man byter min hp dv9210 trådlös
 • problem med att installera ett nytt grafikkort
 • hur du flyttar en bärbar dator medan hårddisken snurrar
 • hur man byter en HP 4600n strömförsörjning
 • hur du ställer in en WiFi-systemet i ditt hus
 • Hur man testar en kylfläkt