Dator > HP kompatibel interna trådlösa nätverkskort

 • HP kompatibel interna trådlösa nätverkskort


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Skruvmejsel.
  Socket 370-processor.
  Termisk kylpasta.

  Ett internt trådlöst kort kan du surfa på Internet med hjälp av en Wi-Fi (trådlöst Internet) i motsats till en fast anslutning. En trådbunden anslutning innebär att du ansluter datorns Ethernet-kabel till antingen en hög hastighet modem eller en router. Trådlöst kort att eliminera behovet av de extra kablar, och interna delarna inte ansluts till en USB (Universal Serial Bus) porten. Istället glida de i ett fack inuti datorn. Du måste bara se till att du valt trådlösa kortet är kompatibelt med din Hewlett Packard enheten.

  HP Wireless PCIe x1-kort

  HP trådlös 802. 11b/g/n PCIE (Peripheral Component Interconnect Express) X1 Kort sänder data på 300 Mbps (megabits per sekund). Det är IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 802. 11b/g/n kompatibel, vilket innebär att du kan ansluta till B, G och N fungerar. Detta kort är kompatibla med HP Compaq Microtower PC (persondator), Compaq Small Form Factor PC och Compaq Convertible Minitower PC. Det är också kompatibel med följande operativsystem: Windows Vista, 2000 och XP och Red Hat Linux 7. 2 och 7. 3. Med HP Wireless 802. 11b/g/n PCIe x1-kort fungerar också med Red Hat Enterprise Linux 3 och 32-och 64-bitars system. Detta kort kommer installeras med WEP (Wired Equivalent Privacy), WPA-PSK (WiFi Protected Access Pre-Shared Key) och LEAP (Lightweight Extensible Authentication Protocol) skydd.

  Mini-PCI Laptop Wireless Card

  HP Compaq nc2400, Pavilion dv6000 Series 802. 11b /g Mini-PCI Laptop trådlösa kortet är endast för bärbara datorer. Det kan överföra upp till 54 Mbps på 2,4 GHz (gigahertz). Denna trådlösa kortet är skalbar för AES (Advanced Encryption Standard) standard. Skalbar innebär att du kan utöka och uppgradera kortet om dina framtida behov bör förändras. Det är Bluetooth-kompatibel och levereras med en inbyggd WLAN (trådlöst lokalt nätverk) antennsystem. Andra funktioner är bland annat att den stödjer (WME) Wireless Multimedia Extensions. Den är kompatibel med HP Compaq Business Notebook nc2400 serien och olika modeller av HP Compaq Pavilion, inklusive DV6000 serien. Den är baserad på den miniPCI Typ 3B standard. Det är kompatibelt med vissa Cisco utökningar, inklusive CKIP (Cisco Key Integrity protokollet) och LEAP.

  Wireless Mini-PCI-kort

  Med HP 416. 376 Wireless Mini PCI-kort är på HP bärbara datorer, och det t är IEEE 802. 11g /b kompatibla. Måtten för detta kort är 1,3 inches bred och 2,3 inches djup och 0,5 inches hög, och det väger 0,2 pounds. Det gör att du kan använda en WLAN-anslutning, och det är tillverkade av HP.


Previous:nothing Next:vilken funktion gör en DVD-inspelare göra?

Relaterade artiklar


 • Var kan jag hitta Acer TravelMate 4200 laptop drivrutiner?
 • Hur du tar isär en Dell platt bildskärm
 • historia termisk skrivare
 • hur du ansluter en USB-skrivare till en router
 • felsökning av en Hewlett-Packard
 • hur du flyttar en bärbar dator medan hårddisken snurrar
 • hur man installerar separat dator DVD-och CD-spelare
 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon
 • Inaktivera bläckpatroner
 • wifi antenn anslutningstyper