Dator > Felsökning av en Lexmark X7170

 • Felsökning av en Lexmark X7170


 • Lexmark X7170 Skrivaren är en allt-i-ett maskin. Förutom utskrift, kan det skanna dokument, göra kopior och fungera som en fax. Om du stöter på problem med någon av skrivarens funktioner kan du felsökning vissa av de mindre frågorna och fortsätta att använda skrivaren med minimala avbrott snarare än att vänta timmar eller dagar för en professionell för att underhålla den

  Du behöver:
  Driver installations-cd.

  dålig utskriftskvalitet


  1.
  Låt utskrifter att sitta i utmatningsfacket i flera minuter innan du tar bort dem. Beröring färska utskrifter kan smeta eller blekna bläcket.
  2.
  Avlägsna papper från inmatningsfacket. Ta bort alla papper som är skrynkligt eller skadad på något sätt och sedan installera om papper i inmatningsfacket.
  3.
  Klicka på "Arkiv" och sedan "Skriv ut" i programmet från vilken du skriver. Klicka på "Egenskaper" och välj "Papper" fliken och använd sedan rullgardinsmenyn för att välja den typ av papper du använder för att skriva ut.
  4.
  Håll skrivarens "Välj"-knappen för att skriva ut en justeringssida och korrigera eventuella anpassningen problem. Om färgerna ser bleka på justeringssidan, måste du byta ut bläckpatronerna.
  5.
  Öppna skrivarens övre lucka och ta bort bläckpatroner. Packa upp det nya patroner och knäpp dem på plats i skrivaren och stäng locket. Vänta tills skrivaren att falla tyst, vilket betyder att det är färdigt kalibrera de nya bläckpatronerna innan du försöker skriva ut igen.

  Inte kan skicka fax


  1.
  "Kontrollera att "Power"-knappen är tänd. Skrivaren kan inte skicka ett fax om det inte är påslagen först.
  2.
  Kontrollera att skrivarens telefonsladden är ansluten till ett DSL-filter om du använder en DSL-tjänst. Utan filter, kommer skrivaren inte att kunna skicka ett fax via telefonlinjen.
  3.
  Kontrollera skrivarens display panel för att se om ett felmeddelande visas. Adress eventuella fel på skärmen innan du försöker sända faxet igen.
  4.
  Kontrollera den automatiska dokumentmataren eller på undersidan av locket så att du laddat det dokument du vill skanna. Kontrollera telefonsladden se till att den är ordentligt ansluten till telefonjacket och skrivaren.
  5.
  Tryck på "Mode"-knappen flera gånger tills displayen säger "Fax" och tryck sedan på knappen "Alternativ" tills "Ringa upp med luren" visas på displayen. Tryck på "Välj"-knappen för att höra kopplingstonen över skrivarens högtalare. Skriv in numret som du vill skicka faxet och tryck sedan på "Black" eller "Färg" När du hör faxtoner från den mottagande maskinen.


Previous:nothing Next:hur skickar signal för PC till TV seriell adapter

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en HP dv9700 med bluetooth
 • hur du gör din skrivare trådlöst med Netgear
 • Problemet med G7 trådlös mus fryser på skärmen
 • instruktioner för överföring av Zune låtar till en dator
 • hur man ställer till en drive ordentligt
 • hur man spelar in med en TV-tuner
 • saker att veta om bärbara datorer
 • hur du kopierar en skrivardrivrutin för CD
 • hur till låsa upp en VoIP-adapter
 • hur man kan återställa partitioner på en Toshiba Tecra A7-s612