Dator > Ashton digital maximate 420 specifikationer

 • Ashton digital maximate 420 specifikationer


 • The Ashton Digital Maximate 420 bärbara dator har ett integrerat gränssnitt Ethernet-nätverket, så du kan använda den för att ansluta till Internet vart du än går, från ett hotellrum till företagets lokala nätverk. Den bärbara datorn har Pentium-processor möjliggör snabb bearbetning och kompatibilitet med tusentals program.

  Processor

  Ashton Digital Maximate 420 laptop har en Pentium III 650 MHz processor tillverkad av Intel. En snabb processor gör laptop med tusentals applikationer, såsom ordbehandlare, kalkylprogram, browers webb, ljud-och videospelare, bildredigerare, databaser och program presenteras.

  Hårddisk

  Hårddisken är 10 GB på Ashton Digital Maximate 420 laptop. En 10 GB hårddisk har tillräckligt utrymme för att lagra tusentals textdokument, kalkylblad, MP3-filer, filer databas, samt olika program att använda dessa filer.

  RAM

  Ashton Digital Maximate 420 laptop stöder 64 till 512 MB RAM-minne (RAM). Ju mer RAM du installerar, desto snabbare din bärbara dator kommer att köras, eftersom ansökningarna laddas in i minnet och köra därifrån istället för från hårddisken.

  Display

  Displayen på Ashton Digital Maximate 420 laptop är en 14,1-tums TFT aktiv matris-skärmen. Den stöder 32-bitars färg, med en maximal upplösning på 1024 x 768. Bilder drivs av ett delat AGP-minne (UMA) grafikprocessorn, vilket gör det redo att skarpt visa videor och dokument med bilder.

  Input

  Ashton Digital Maximate 420 har en QUERTY tangentbord och en touchpad, som du manipulera med fingrarna för att markera och klicka på filer istället för att använda en mus. Detta är särskilt praktiskt när du använder din bärbara dator när du är borta från skrivbordet, som att sitta i ett flygplan säten, där det inte finns utrymme att sprida ut och använda en mus.

  CD /DVD

  Ashton Digital Maximate 420 CD /DVD-enhet läser i 24x hastighet. Du kan använda detta för att läsa skivor, och spela musik-cd och filmer på DVD. Efter en hård dag på jobbet på vägen, kan din bärbara dator fungera som ett nöjescentrum.

  Modem

  Ashton Digital Maximate 420 laptop har en inbyggd 56 Kbps faxmodem. Du kan ansluta en telefonsladden till bärbara modemuttag och ansluta till Internet för att kontrollera din e-post och surfa på webben samt skicka fax.

  Ethernet

  Ashton Digital Maximate 420 använder Ethernet med ett lokalt Ethernet- gränssnitt. Genom att plugga ena änden av en Ethernet-kabel till din bärbara dator Ethernet-port och den andra änden till porten på en lokal Ethernet-gränssnitt, kan du ansluta till ditt kontor lokala nätverk av datorer, samt att dess Internettjänst.


Previous:nothing Next:skrivare kompatibel med ett Dell

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en hp pavilion underhållning pc-skärm
 • hur man byter en bärbar hårddisk
 • hur man kan öka storleken på en Super Mini mac hårddisk
 • hur reparera borttagna filer på en flash-enhet
 • hur du ställer in en andra dator
 • hur man läser dl DVD-skivor
 • Hur uppgraderar jag Tecra 550cdt?
 • hur du skannar och skriva ut streckkoder
 • Hur fungerar ett trådlöst fungerar kommunikationen kort?
 • hur man uppgraderar bios på en Zotac 790i ultra