Dator > windows xp multimediafunktioner

 • windows xp multimediafunktioner


 • Du behöver:.
  parallell-till-USB-port Omvandlingsadapter
  USB-skrivarkabel.
  Stjärnskruvmejsel.

  Microsoft Windows multimediafunktioner tillåter dig att spela din favoritmusik skivor, e-post och snabbmeddelanden till dina vänner, och få tillgång till Windows XP: s Digital Entertainment Center. Windows Media Center ger en kraftfull men ändå intuitivt sätt att njuta av din musik, bilder, TV, filmer, videor hem och applikationer på ett ställe. Windows XP Media funktioner kan du exklusiv tillgång till dina data och hemunderhållningscenter.

  Spela DVD-skivor

  Windows XP kan du visa dina filmer på Windows Media Center. Pop din DVD i din DVD-enhet och öppna Windows Media Player för att spela upp dina filmer.

  Min TV

  Windows Min TV erbjuder ett intuitivt gränssnitt för användare att surfa, titta och spela in TV-program även på flera TV-kanaler. Min TV fungerar över antenn, kabel eller satellit anslutningar TV-och direktsänd TV, inspelad TV och en guide söktjänst. Alla mina TV-funktioner är gratis.

  Min musik

  Min musik får du tillgång till din personliga musiksamling och låter dig trycka på nätet för en uppsjö av musiksamlingar. Det är lätt att kopiera musik till biblioteket, bränna en musik-CD och skapa en spellista med dina favoritlåtar. Windows XP sparar automatiskt ljudklipp i mappen Min musik. Musiken i mappen visas som en miniatyr. Klicka på miniatyren och Windows Media Player kommer att öppna filen och börja spela musik.

  Min video

  Min video kan du organisera din musik filer och mappar efter datum, namn eller miniatyr. Min Video stöder en mängd video-filer som AVI,. Wmv och. Mpg-filer. Skapa och redigera video filer med Windows Movie Maker, som levereras med Windows XP SP 2. Gå till Windows Update för att hämta Movie Maker. (Kontrollera avsnittet Resurser för en länk till Microsofts officiella Update. )

  Mina bilder

  Windows Mina bilder ger en plattform där du kan njuta av och dela dina digitala bilder. Ladda ner bilder från kameran och sedan visa dem, skapa bildspel och presentationer, och bränna bilder till en CD.

  Bränn CD-skivor

  Bränn inspelad musik-eller videofiler på CD-skivor med den inbyggda CD-brännare i Windows Media Player. Ljud-CD brända med Windows Media Player är spelbara i din dator och de flesta hem och bil CD-spelare. Du kan också göra en data-CD för att spara backup-filer. En data-CD kan lagra ungefär 700 megabyte.


Previous:nothing Next:felsökning av en bärbar Windows xp toshiba

Relaterade artiklar


 • hårddisk dataförlust och återställning i Windows 2000 137gb
 • hur man använder en Acer Aspire One
 • hur man konfigurerar Microsoft Mouse 1054
 • Toshiba M70 SR3 specifikationer
 • hur du aktiverar CD-bränning på alla CD-enheter i Win XP
 • acpi vs APM på en bärbar dator
 • hur du lägger till en IPP-skrivare
 • Felsökning av en HP Pavilion blank skärm
 • Hur du manuellt installerar en RadioShack USB till en seriell adapter
 • hur man fixar skärmen på en hp pavilion n5431