Dator > hur man reparera en Dell Axim

 • hur man reparera en Dell Axim


 • Dells Axim enheter faller under kategorin av Pocket PC eller personuppgifter assistenter, eftersom de kan passa i en persons hand och köra liknande applikationer som en stationär eller bärbar dator. Dessa enheter kan du ta dokument och andra program tillsammans med dig, så du kan arbeta medan ridning på ett tåg, sitta i en restaurang eller någon annanstans du kan gå. Som användbar en enhet som Axim är, kan du tyvärr få problem med sin verksamhet. Lyckligtvis har Dell gett oss råd om fastställande av vissa frågor, så att du kan fixa enheten själv.

  Device Fryser regelbundet


  1.
  Slå på Axim om det inte redan finns på och vänta på att systemet starta helt. Spara alla dokument på enheten och stäng alla program om du har arbetat på enheten.
  2.
  Ta ut pennan och använd den för att trycka på "Reset"-knappen. Knappen läge ändras beroende på modell Axim, men det kan vara belägna antingen på sidan eller baksidan av enheten i en infälld område.
  3.
  Vänta tills enheten att slutföra mjuk återställning processen, sedan använda den som innan för att se om det kommer att låsa upp igen. Om den gör det, utför en hård återställning.
  4.
  Anslut Axim till datorn och överföra filer eller program du inte har säkerhetskopierat tidigare. Den hård återställning raderar alla program och filer från Axim, återställa enheten till fabriksinställningarna.
  5.
  Använd pennan för att trycka på "Reset"-knappen och tryck sedan på " Power "-knappen. Sluta trycka på "Reset"-knappen och sedan på "Power"-knappen och tryck sedan på "Kontakter" knappen när enheten säger till.

  Bluetooth passerat Fel


  1.
  Tryck på "Power"-knappen för att stänga av Axim. Anslut Axim att datorn med hjälp av vaggan eller anslutningskabeln.
  2.
  Tryck Axim's "Power" knappen för att slå på den. Använd din dators webbläsare för att gå till Dells webbplats, klicka på "Support".
  3.
  Klicka på "Drivrutiner och nedladdningar" och välj din modell Axim från listan. Klicka på "Bekräfta" knappen, välj sedan "Pocket PC 2003" från rullgardinsmenyn.
  4.
  Välj "Download Now" för den version märkt för din specifika modell Axim och operativsystemet installerat på den. Klicka på "Kör" och sedan "Fortsätt" i nedladdningsfönster.
  5.
  Klicka på "OK" och sedan "Ja"-knappen i uppdateringen fönstret. Klicka på nästa knappen "OK" och klicka sedan på knappen "Nästa". Välj "Avsluta" för att slutföra uppdateringen.


Previous:nothing Next:hur man fixar överhettning i en HP dv2000

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar en AMD X2 3800 +
 • hur man konfigurerar Microsoft Mouse 1054
 • hur man kan integrera styrplattan på Acer Aspire One
 • hur man byter en thinkpad CMOS-batteriet
 • hur cool en iMac
 • saker att veta om bärbara datorer
 • hur man gör en Epson-skrivare använder bläckpatroner klon
 • hur man kan återställa partitioner på en Toshiba Tecra A7-s612
 • Hur du ser på hd på en dator
 • hur man byter tangentbord på en HP dv7