Dator > Hur fixar jag en bläck cellprov med en Photosmart-skrivare?

 • Hur fixar jag en bläck cellprov med en Photosmart-skrivare?


 • HP Photosmart-skrivare kan du skriva ut högkvalitativa fotografier och bilder från hemmet, men med tiden kanske du märker att vissa av dina utskrifter har bläckfläckar och fläckar på dem. Ett antal saker, från igensatt skrivhuvuden till fel typ av papper kan orsaka bläckfläckar. Alla dessa problem kan lösas utan att du behöver skicka skrivaren på service

  Du behöver:.
  Eller tyg
  . Q-tip.
  Destillerat vatten.
  Hushållspapper.


  1.
  Undersök papperet för att avgöra vilken sida bilden ska skrivas på. Fotopapper vanligtvis tryckt på den blanka sidan. Placera framkallning och ner i din Photosmart-skrivare. Placera den uppåt kommer att orsaka att bilden ska visas på fel sida, och detta kan smeta ut bläcket.
  2.
  Läs paket av papper du använder för att avgöra vilka typer av skriver att det är bäst för. Papper av hög kvalitet som är bäst för foton och andra bilder, men du kan använda vanliga skrivarpapper för svart-vita utskrifter som har få eller inga bilder. Byt ut papperet du har för rätt-typ för det objekt som du behöver skriva ut.
  3.
  Klicka på "Arkiv"-menyn på dokumentet eller bilden du vill skriva ut och välj "Skriv ut". Från den låda som alternativ, välj "Egenskaper" för att undersöka den aktuella utskriftsinställningar. Välj en hög kvalitet utskrift för foto bilder och en låg kvalitet inställning för vardagliga utskrifter.
  4.
  Titta på din skrivare för att se om en låg Bläcknivåvarning lyser . Om ljuset är på din skrivare bläckpatroner är gamla eller du återfyllda dem manuellt, överväga att byta patroner. En bläck uppbyggd i patronen kan blockera färgen rinner eller kan få den att komma ut i plötslig sprutar, skapa utstryk.
  5.
  Tryck på "Menu" knappen på din PhotoSmart skrivare. Knappen visar en bild av en rullgardinsmeny boxen och ligger på vänster sida av skrivaren kontroller. Tryck på piltangenterna för att välja "Clean skrivhuvuden" alternativet från skrivarens menyskärmen. Tryck "OK" för att starta reningsprocessen. Kör ett test skriva ut efter rengöring av skrivhuvudena.
  6.
  Öppna upp på skrivaren för att komma åt bläckpatronerna om provtrycket inte bli av med smeta problemet. Tryck och håll "OK" knappen tills bläckpatroner glida in vyn. Ta bort skrivhuvuden och lägg dem på tidningspapper eller en trasa för att fånga upp eventuellt spill bläck. Doppa en tops i destillerat vatten och krama ut överflödigt med hushållspapper. Rengör bläck av toppen på skrivhuvudena med Q-tip. Låt skrivhuvudena lufttorka och sätt tillbaka dem i skrivaren. Kör ett test utskrift.


Previous:nothing Next:hur du ställer in snabbknappar på datorns tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man byter logikkortet på en PowerMac G4 867 MHz
 • hur man bränner en fil dator video på en DVD
 • hur du skannar och skriva ut streckkoder
 • hur du kopierar en VCD till en cd
 • hur man ansluter en Mac-dator till en overhead videoprojektor
 • Hur du tar ut batteriet ur en bärbar dator när den är inkopplad
 • hur man fixar skärmen på en hp pavilion n5431
 • hur man rengör laptop linser
 • ersätta hårddisken i en Fujitsu LifeBook
 • Hur man monterar en iso-avbild till en USB-enhet