Dator > Hur du tar isär en hp pavilion zd8000

 • Hur du tar isär en hp pavilion zd8000


 • Att veta hur man tar isär din HP Pavilion zd8000 laptop kan hjälpa dig att spara pengar när tider kommer att antingen reparera ett hårdvarufel eller att uppgradera din dator. Istället för att behöva ta din bärbara dator till en dyr dator verkstad där du måste lämna din bärbara dator på obestämd tid, kan du utföra arbetet själv

  Du behöver:.
  Skruvmejsel
  . Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av HP Pavilion zd8000, dra några kablar eller utrustning, vrid sedan den bärbara datorn upp och ned med den främre delen av den bärbara datorn bredvid dig . Leta reda på batteriet i nedre mellersta delen av den bärbara datorn.
  2.
  Dra ut batteriet-spärren, som ligger till vänster om batteriet, mot dig för att frigöra batteriet, då ta bort batteriet.
  3.
  bort de fyra skruvarna från hårddiskfacket täcka, som ligger till höger om batterifacket med en stjärnskruvmejsel och ta sedan bort luckan.

  4.
  Skjut hårddisken fästet till höger kanten av viken, ta sedan bort konsolen.
  5.
  Ta bort skruven mellan batteriet bukten och hårddiskfacket.
  6.
  Skjut ett uträtat ut gem i hålet till vänster om utmatningsknappen på den optiska enheten, som ligger längs det nedre högra kanten av den bärbara datorn, vilket gör att enheten att peta ut den bärbara datorn. Ta tag och ta ut hårddisken.
  7.
  Avlägsna skruven från höger sida av minnesmodulen locket, som ligger direkt ovanför batterifacket, lyft sedan och ta av locket. Ta bort skruven utsidan av vänster-mitten sida av minne viken locket och skruven strax utanför det övre högra hörnet i mitten fläkt för att lossa tangentbordet. .
  8
  Tryck den vita klipp längs varje kortsidan av minnesmodulen bort från modulen, modulen vinkel uppåt. Dra försiktigt ut modulen ur den bärbara datorn. Rotera laptop 180 grader.
  9.
  Avlägsna de tre skruvarna ovanför vänster, höger och mitten av ventilen längs den nedre kanten av den bärbara datorn. Också, ta bort skruvarna på undersidan av skärmen gångjärn på den bakre kanten av den bärbara datorn.
  10.
  Vänd laptop med rätt sida upp, placera den så den sida som öppnas är bredvid dig, öppna sedan skärmen så bred som möjligt. Ta tag i kanterna på strömbrytarhöljet, som ligger bakom den senaste raden av tangenter och tag därefter bort strömbrytarskyddet.
  11.
  Sätt en skruvmejsel i flikarna bakom F1, F6, F11 och "End" knappar, och bänd flikarna upp för att lossa tangentbordet. Lyft den bakre delen av tangentbordet och placera den tangenterna ner på musen styrplattan.
  12.
  Lyft försiktigt den svarta plastbiten som håller flatkabeln sträcker sig från tangentbordet i den bärbara datorn och sedan ta bort kabeln och tangentbord från den bärbara datorn.


Previous:nothing Next:hur man återställer en HP 93 bläckpatron

Relaterade artiklar


 • kompatibla moderkort för AMD Athlon
 • hur du kontrollerar ditt bios i MSI Wind
 • hur man demonterar en HP ze4220
 • hur man klona en dålig hårddisk
 • hur reparera en låg nivå hårddisk
 • hur man kan påskynda en Dell Dimension
 • inmatningsenheter för rörelsehindrade datoranvändare
 • Felsökning av en hp pavilion underhållning pc-skärm
 • vad är latency på hårddiskar?
 • Hur man redigerar ett grafikkort